Örgüt tüneli bulundu...O bina yıkıldı

Sarıyer'de ruhsatı olmayan ve aralarında DHKP/C bünyesinde faaliyet gösterdiği iddia edilen sözde "Gençlik Federasyonu" adlı derneğin de olduğu ruhsatsız 3 bina yıkıldı.

GİRİŞ 13.01.2018 12:27 GÜNCELLEME 13.01.2018 12:32

Yıkılan binalar arasında geçen yıl gizli girişinde ormanlık alana açılan 20 metre uzunluğunda tünel bulunan dernek de yer alıyor.

İHA'nın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Baltalimanı Meyan Çıkmazı Sokak'ta terör örgütü DHKP/C bünyesinde faaliyet gösteren bazı dernek ve kuruluşların yasadışı olarak kullanıldığını tespit etti. Yapılan tespitler üzerine örgüt bünyesinde faaliyet gösterdiği iddia edilen Gençlik Federasyonu derneğinin de olduğu ruhsatsız 3 bina yıkıldı.

İmar kanununa uygun olmadığı gerekçesiyle yıkıldığı ve yasadışı faaliyetlerde kullanıldığı iddia edilen dernek binasında gizli girişi olan ormanlık alana açılan 20 metre uzunluğunda tünel ortaya çıkarılmıştı. Terör örgütünün gençlik yapılanmasının faaliyetlerini yürütmekte kullandığı binada ortaya çıkarılan tünel, güvenlik güçlerince beton dökülerek imha edilmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...