Şimdi arsasına sadece uzaktan bakabiliyor!

Antalya’da 7 milyon değerindeki arsaları dolandırıcılar tarafından sahte evraklarla satılan Mustafa Taşkın, 1.5 yıldır arsalarını geri alamadıklarından yakındı.

GİRİŞ 13.01.2018 13:40 GÜNCELLEME 13.01.2018 13:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Arsanın satışına tedbir koyduran Mustafa Taşkın, bir işlem yaptıramadığı arsasına sadece uzaktan bakabiliyor.

Antalya’da 7 milyon değerindeki arsaları dolandırıcılar tarafından sahte evraklarla satılan Mustafa Taşkın, şüphelilerin belirlenmesine rağmen 1.5 yıldır arsalarını geri alamadıklarından yakındı.

Arsanın değerini bilen bir emlakçı arkadaşının 'Arsayı neden ucuza satıyorsunuz' sorusuyla dolandırıcıların ağına düştüklerini anlayıp harekete geçen Taşkın, bir işlem yaptıramadığı arsasına şimdi sadece uzaktan bakabiliyor.  

Müteahhitlik yapan evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Mustafa Taşkın, Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde  Almanya’da yaşayan babası Hüseyin Taşkın'a ait 6 dönümlük arsanın piyasanın altında bir değerle satışa çıkarıldığını emlakçı bir arkadaşından öğrendi.

Frankfurt’ta yaşayan babası Hüseyin Taşkın ve ağabeyi Burhan Taşkın’ın araziyi satışa çıkarmadığını öğrenen Mustafa Taşkın, gayrimenkullerinin sahte evrak düzenleyerek dolandırıcılar tarafından satışa çıkarılmış olabileceğini düşündü. Babası ve ağabeyi

Antalya’ya gelen Taşkın, ailesi gerekli mercilere yazılı ve sözlü ifadelerini vererek ortada bir dolandırıcılık olayının olduğunu bildirdi.

YORUMLAR 14
  • edene 6 yıl önce Şikayet Et
    bazen bu ülkede yaşamaktan tiksiniyorum. Adalet sistemimiz kokuşmuş ve çok sevdiğimiz cumhurbaşkanımız hala bir şeyler yapabilmiş değil.. Bu böyle olmayacak ! Daha sert kurallar istiyoruz.!
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız ve dolancılara karşı adalet yok.
    Cevapla
  • safkan antalyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    nerede adalet var ki .denetim sıfır .yaptırım yok .bu kafayla bu ülke patenaj ceker durur.
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    sahte evrak düzenleyen noter ve satecilik yapan şahıslar agır cezalandırılmalı 1999 yılında aracımdan para ve eşyalarımı çalan hırsızları 3saat sonra yakalatmamıza ragmen eşyalarımızı aldık para uçtu suçlular sadece bir yıl yattı cezalar caydırıcı olmalı Adalet yerini bulmalı.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    arsalar zaman geçtikçe aşırı değer kazanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı