ABD'yi karıştıran Türk! Kadının boğazına sarıldı

Türk kökenli işletmecisi Mahmut Yılmaz, Jade Martin adlı kadın müşteriye uyguladığı şiddetle bir anda ABD'nin gündemine oturdu.

GİRİŞ 15.01.2018 09:02 GÜNCELLEME 15.01.2018 10:43
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Amerika'nın Pensilvanya eyaletine bağlı Pittsburg kentindeki ‘Milano’ adlı pizzacının Türk kökenli işletmecisi Mahmut Yılmaz, Jade Martin adlı kadın müşteriye uyguladığı şiddetle bir anda ülke gündemine oturdu.

41 yaşındaki Mahmut Yılmaz’ın restoranı terk etmek istemeyen kadına saldırısını gösteren video, sosyal medyada hızla yayıldı. Videonun başında Mahmut Yılmaz kadının restorandan ayrılmasını istiyor. Kapının önünde bekleyen siyahi kadın ise restoranı terk etmeyi reddediyor ve içeriye doğru ilerlemeye çalışıyor. Tam bu sırada Mahmut Yılmaz, Jade Martin’e önce kafa atıyor, ardından da kadını yere düşürüp yumruklamaya başlıyor.

BELEDİYE BAŞKANI: BİR AN ÖNCE YARGI ÖNÜNE ÇIKARILMALI

Olayın ardından Jade Martin’in hastaneye kaldırıldığı, Mahmut Yılmaz’ın ise gözaltına alındığı açıklanırken, dün olayın yaşandığı restoranın önünde toplanan bir grup kadına yönelik şiddeti protesto etti. Belediye Başkanı Bill Peduto da yaptığı açıklamada, Mahmut Yılmaz’ın bir an önce yargı önüne çıkarılması için polisle birlikte çalıştıklarını belirtirken, kadınlara karşı şiddete sıfır tolerans göstereceklerinin altını çizdi.

YORUMLAR 27
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bence çok iyi yapmış.helal olsun
    Cevapla
  • Muratb 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun tezgah olmadığı ne malum. abd ise zorba terör devleti değil mi? Hedefte Türkler var. Olayın aslını o Türke sormak gerekirdi ama geçmiş ola. Muhtemelen yalan söyle diye baskıyı hatta ölümle bile tehdit edilmiştir bile.
    Cevapla
  • Meli 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet yargilanmasi lazim artik amerikaya karsi yasa degusikligi
    Cevapla
  • Kızılderili 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar insa n haklarından bahsetmeye başladı. Milyonlarca çoluk çocuğun kadınların katili Amerikadan ders mi alacağız?
    Cevapla
  • pusula 6 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakınca ülkemde neden kadına şiddet var anlıyorum. bu adamı bile savunup haklı çıkarmaya çalışanlar var.
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd hicbirsey raslanti sonucu bize olmaz.Muhtemelen tahrik ve hakaret vardir Zenciler cok kolay kandirilmakda abd de zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı