Valilik açıkladı! Büyük operasyon başlıyor!

Tunceli'nin merkez ve 4 ilçesinde 30 yerin, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle "Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

GİRİŞ 15.01.2018 16:29 GÜNCELLEME 15.01.2018 18:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, "Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan, Tunceli merkez, Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçe sınırları içerisindeki 30 ayrı bölgede 16 Ocak 2018- 30 Ocak 2018 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmiştir. Halkımızın can ve mal güvenliği için Özel Güvenlik Bölgelerine mülki amir izni olmadan girişler yasaklanmıştır. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir" denildi.

Açıklamanın devamında, Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilen yerlerin, merkeze bağlı Bali, Kurutlu, Kutu Deresi, Taban Tepesi , Karameşe Tepesi, Vezgür bölgeleri, Ovacık ilçesinde Eroğlu Mahallesi, Mercan Dağları, Kıran Deresi, Kınıkan Tepe, Golan Yaylası, Eğerci Mahallesi, Dülbektaşı bölgesi, Yarpuzlu, Ali Sırtı Geçit, Dalav Karagöl, Kurugöl, Bastır, Kurt, Çeşme, Yel, Ganik Asitik, Çağarlı Yaylaları bölgesi, Nazimiye ilçesinde Tavuklu Doğantaş, Dokuz Kaya, Pülümür ilçesinde Sarıgül, Yoncalık Yaylaları ve Hozat ilçesinde ise Kinzir Ormanları bölgesinin olduğu aktarıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Omer 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana tsk kesinlikle yerinde bir karar ama bence Tuncelinin tamaminda ilan esilmeluydi
    Cevapla
  • hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    hz adem ırkıyız osmanlı ırkıyız ypgpkk o coğrafyada barınamaz arap ve kürd gardaşlarımız bizle beraber olacaktır inşaallah
    Cevapla
  • yalçın 6 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman güvenlik ve denetim istiyoruz artık TÜRKİYE gelen geçen hanı olmamalı hainler istediği gibi cirit atmamalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!