Afrin'e gönüllü gitmek için dilekçe yağıyor!

Gönüllü olarak orduya katılmak isteyen yaklaşık 500 vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Üsküdar'daki askerlik şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

GİRİŞ 16.01.2018 16:22 GÜNCELLEME 16.01.2018 16:24
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Üsküdar'da yaklaşık 500 kişi Türkiye'nin sınır dışındaki askeri operasyonlarına destek vermek ve orduya gönüllü katılmak amacıyla askerlik şubesi önünde toplandı. Askerlik şubesi önünde toplanan vatandaşlar, yanlarında getirdikleri dilekçeleri şubeye vererek askere alınmak istediklerini söyledi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla “Vatan sana canım feda” , “Her Türk asker doğar” şeklinde slogan atan vatandaşlara yoldan geçen araçlar da korna çalarak destek verdi. ‘Tekbir’ getiren grup, dilekçelerini askerlik şubesine teslim etti.



"İhtiyaç olduğunda hemen cepheye gitmeye hazırız"

İhtiyaç durumunda orduya katılmak istediklerini belirten Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Salih Uzun, “Ülkemizin sıkıntıdan geçtiği bu süreçte fertlere ihtiyaç olduğu zaman da cephede bulunmak üzere buradayız. Ordumuzun güçlü olduğunu biliyoruz, ihtiyaç olmadığını biliyoruz ama ihtiyaç halinde cepheye de hazır olduğumuzu dost düşman herkesin bilmesini istiyoruz. Arkadaşlarımızla onun için buradayız. Sadece dilekçe vermekle kalmıyoruz. Çantalarımız hazır geldik. İhtiyaç olduğunda hemen cepheye gitmeye hazırız” dedi.



55 yaşında gönüllü askerlik için dilekçe verdi

55 yaşındaki Bekir Ilgaz ise, “Buraya kalleş Amerika’yı kovmaya geldik. Biz devletimizi, topraklarımızı böldürmeyeceğiz. Ben bu yaşta Afrin’e kadar gideceğim. Yeter artık kalleşliğe son, biz vatanımızı böldürmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Dilekçelerini askerlik şubesine teslim eden grup, daha sonra buradan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 88
  • Suat 6 yıl önce Şikayet Et
    Benide gütürün
    Cevapla
  • Ortadirek Şaban 6 yıl önce Şikayet Et
    Askerlik şubesinin onunde vatanlarini teror orgutu pyd ve katil esed den korumak icin siraya giren suriyeliler varmi acaba
    Cevapla
  • sunay 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk vatandaşı canını malını vatan için herşeyini feda eden bir millettir. onların dersini verecek güçümüzde var imanımızda var
    Cevapla
  • Murathan Altın 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler de var mı askerlik şubesi önünde?
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Onların AMERİKASI Bizim ise ALLAHIMIZ var ALLAHIMIZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası