Kılıçdaroğlu'na şok...Adaylığını resmen açıkladı

Ümit Kocasakal "Bu açıklamayı Mustafa Kemal'in bir askeri olarak yapıyorum" dedi ve CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.

GİRİŞ 17.01.2018 11:16 GÜNCELLEME 17.01.2018 12:10
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

CHP’nin 3,4 Şubat tarihinde yapılacak 36. olağan kurultayında genel başkanlık için İstanbul Barosu eski Başkanı Prof. Ümit Kocasakal'ın adı geçiyordu. Kocasakal'ın Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına, Genel Başkan adayı olarak çıkacağı konuşuluyordu. CHP’deki genel başkanlık yarışına ilişkin tartışmalar bugün yanıtını buldu. Ümit Kocasakal Taksim’deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

ADAY OLMAK İÇİN 10 DELEGEDEN BİRİSİNİN DESTEĞİNİ ALMAK ŞART

CHP tüzüğüne göre başkanlık yarışına girmek isteyenlerin, toplam delegenin yüzde 10’unun imzasıyla yani 120’den fazla delegenin desteğiyle başvurusu gerekiyor.

YORUMLAR 31
  • Aslanbey 6 yıl önce Şikayet Et
    "Mustafa Kemal"' ismini lastik gibi kullanıyorlar. bunların elinden kurtarmak lazım
    Cevapla
  • M.Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah!! Yandık!! Şimdi bu kabasakal chp oylarını %25'den %65'e çıkarır...
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    al birini vur ötekine.tek derdim chp den atamı kurtarmak.hep alet ediyolar yazık.
    Cevapla
  • 1910 6 yıl önce Şikayet Et
    Genel kurulda da böyle konuşursanız bak o elini ayağını indir derler. Bu ara Chp de kavga modası var da o bakımdan didiydim.
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kemal ve bu hain sürüsü !! adam gibi konusmak gerekirse referandumda HAYIR deme haklari elbette var saygida duyulmali lakin soruyorum bu M.Kemal askerlerine siz nasil bir askersiniz ki AB ülkelerinin de referandumda HAYIR diye yirtindiginda hdp pkk nin hayir diye yirtindiginda karsi cikmadiniz bu mesele MILLETIN meslesi ydi avrupanin meselesi degil elbet hayir diyebilirsin ama dis destk siz pkk siz atatürk te mi pkk ci acaba öyle ya askerleri pkk hdp yandasi oldugunda SORMAK ta hakkim sanirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi