Karne günü yürek yakan kare!

PKK’lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın son görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki okulun öğrencileri karne gününde hüzün yaşadı.

Karne günü yürek yakan kare!
Karne günü yürek yakan kare!
GİRİŞ 19.01.2018 10:27 GÜNCELLEME 19.01.2018 10:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlçeye 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çiftçibaşı Mahallesinde bulunan Necmettin Yılmaz İlkokulunda okuyan şehit öğretmenin öğrencileri, geçen yıl karne dağıttıktan sonra ayrılan öğretmenlerinin şehit edilmesinin ardından ilk kez karne aldı.

Hüznün hakim olduğu sınıfta öğretmenlerinden karnelerini alan öğrenciler, masada duran şehit öğretmen Necmettin Yılmazın fotoğrafını öptü. Şehit öğretmenlerini çok özlediğini belirten öğrenciler, "Geçen yıl karnelerimizi Necmettin öğretmen dağıttı, biz onu çok seviyorduk ve çok özledik" dedi.

Öğrencilerinin şehit öğretmenlerini unutmadığını belirten sınıf öğretmeni Ali Canpolat ise "Geçen yıl son karneleri şehit öğretmenimiz dağıtmıştı ama maalesef bu yıl dağıtamadı. Bu dönem karneleri ben dağıttım. Keşke bu üzücü olay yaşanmasıydı. Buradan tüm şehit ailelerine başsağlığı diliyorum, şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Bugün hüzünlü bir karne günü yaşıyoruz" diye konuştu.

Öğretmenleri, karnelerini dağıttığı öğrencilerine yarıyıl tatilinde okumaları için hikaye kitabı hediye etti.

YORUMLAR 2
  • Ali Samet 6 yıl önce Şikayet Et
    Şunu unutmayın. Necmeddin öğretmen o gün okulda olsa yine ölecekti. Çünkü ölüm saati değişmez. Tabi bu tedbir alınmasın veya terör olsun demek değildir. Ama ne olursa olsun ölüm geldimi kaçış mümkün değil. Allah bütün müslümanlara rahmet etsin
    Cevapla
  • tahir emre 6 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin şehidimize çok acı kare genç yaşta allah yapanları helak etsin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti