Bakan Albayrak sert çıktı: Kimse akıl vermesin!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak "Şehit Yakınları ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih" töreninde önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 22.01.2018 11:44 GÜNCELLEME 22.01.2018 12:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Enerji Bakanı Berat Albayrak "Cumhurbaşkanımız ne dedi "Bir gece ansızın geliriz" dedi. İşte "İnlerinize kadar gireceğiz" dedi. Bir gece ansızın geldik, inlerine kadar da girdik. Kahraman ordumuz Afrin'de cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru yürüyor. Kimsenin toprağında gözümüz yok" dedi

Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın konuşmalarından satır başları;

İşte şehitler tepemizi boş bırakmayan şehitlerimizin emanetine sahip çıkıyoruz, kimsenin gözü arkada kalmasın.

Bizler her şart ve koşulda şehit ailelerinin yanında olacağız

Bu ülkenin başında öyle bir Cumhurbaşkanı var ki, buradaki aileler gibi aynı havayı ve imanı teneffüs eden bir Cumhurbaşkanı var bu ülkenin başında.

Ben buna şahitlik ettim, en çok da buna 15 Temmuz gecesinde de şahitlik ettim. Öbür tarafta da şahitlik edeceğim ve diyeceğim ki "Bu ülkenin başında canını, gözünü kırpmadan feda etmeye hazır bir lider ve başkomutan vardır

Kimsenin toprağında gözümüz yok. Cumhurbaşkanımız ne dedi "Bir gece ansızın geliriz" dedi. İşte "İnlerinize kadar gireceğiz" dedi. Bir gece ansızın geldik, inlerine kadar da girdik. Kahraman ordumuz Afrin'de cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru yürüyoruz.

Milli çıkar ne gerekiyorsa yaparız. Türkiye'nin güvenliğine yönelik bütün tehlikelere karşı büyük kararlılıkla devam edeceğiz. Bu dönemdeki mücadele tarihtekinden çok daha zor. 

KİMSE TÜRKİYE'YE AKIL VERMESİN

Terör örgütü masum insanları her gün katletmeye devam edecekler. Bu konuda muhattaplarımızdan dürüstlük bekliyoruz. Kimse çıkıp Türkiye'ye akıl vermesin. Kimse kusura bakmasın bu ülkenin terörden canı yanıyorsa gereğini yapacaktır. 

Milletçe bu süreçte nice büyük badireler atlattık. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, siz şehit ve gazi yakınları olarak, her biriniz üstüne basa basa söylüyorum zaferle çıktık. Kim teröristlerin sözcülüğüne soyunuyor, milletin yanında duruyor hepimiz görüyoruz. Birileri de açıklama yapıyor "Endişeliyiz" diye. Kimse kusura bakmasın.

Çocuklar silahlı militana dönüştürülürken neredeydiniz?

Bizim mücadelemiz devam edecek. Bu topraklar üzerinde plan yapanlar bitmeyecek ama bu millet bu devlet Allah'ın izniyle kıyamete kadar sahip çıkacak. 

YORUMLAR 6
  • Sayokan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz abd gibi alıota sömürmüyoruz aldığımız yeri cennete ceviriyoruz atalarımızda hep böyle yaptı
    Cevapla
  • BETÜL DİRİM 6 yıl önce Şikayet Et
    HELAL SANA BÖYLE DEĞERLİ AİLEYEDE SENİN GİBİ VATAN MİLLET SEVDALISI DAMAT YAKIŞIRDI....fitneler iş başın da ama bu sefer MÜSLÜMANLAR ANNELER ÇOCUKLAR DEDELER NİNELER AĞLAMAYACAKLAR TERÖRİSLER ve uşaklar ağlayacak RABBİMİN İZNİ İLE ....
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu harekat sınırımızı teröristlerden temizlemek içindir.Dualarımız güvenlik güçlerimiz iledir.
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin toprağında gözümüz yok, Sadece Toprağımızda gözü olanların gözünü oymaya gittik.
    Cevapla
  • paslanmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin topraginda gozumuz yok sadece bizim olup emanete verdigimizi geri aliriz o kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi