YPG'den itiraf! Bizim için savaşıyorlar

Terör örgütünün sözde üst düzey sorumlularından biri onlarca yabancının Türkiye'ye karşı kendi saflarında olduğunu itiraf etti.

GİRİŞ 24.01.2018 13:45 GÜNCELLEME 24.01.2018 22:23
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Terör örgütü SDG'nin (terör örgütü PKK'nın başını çektiği ve ABD'nin DAEŞ'e karşı ittifak yaptığı paravan örgüt) sözde üst düzey sorumlularından biri, onlarca yabancının Türkiye'ye karşı kendi saflarında olduğunu itiraf etti. Habere göre; ABD, İngiltere ve Almanya vatandaşları da terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD için çatışmalara giriyor.

TERÖRİSTLERDEN KÜSTAH TEHDİT! 

Mehmetçik Afrin'deki terör örgütlerine yönelik harekatını sürdürüyor. Terör örgütünün içinde İngiliz, ABD'li, Alman uyruklu teröristler de bulunuyor. Times'ta bugün dikkat çeken bir haber yer aldı. 

Times'ın haberinde terör örgütü YPG içindeki 'İngiltere vatandaşlarının İngiliz hükümetini' zora soktuğu belirtildi.

Haberde, Suriye'de YPG bünyesindeki İngiltere vatandaşlarının Afrin'e gitmeye çalıştığı yazılıyor.

Haberde, Çin doğumlu İngiliz vatandaşı Huang Lei adlı teröristin komutasındaki bir grup teröristin, Mehmetçiği'in operasyon düzenlediği Afrin'e gitmek üzere yola çıktığı bilgisi yer aldı. Teröristlerin, Suriye ordusu kontrolündeki bölgelerden geçerek Afrin'e ulaşmayı hedeflediği belirtildi.

İçlerinde ABD'li ve İngilizlerin de olduğu değerlendirilen teröristler yükledikleri videoda Afrin'de savaşacaklarını söylüyor.

Haberde şu ifadeler yer alıyor: "Yüzlerce Batılı, DEAŞ'a karşı savaşmak amacıyla Suriye'ye giderek YPG'ye katılmış, Batılı hükümetler bu katılımı engellemeye çabalamışlardı. YPG İngiltere tarafından bir terör örgütü olarak kabul edilmiyor. Her ne kadar bazı YPG'li İngilizler ülkelerine döndüklerinde gözaltına alınmış olsa da savcılar suçlama yöneltme konusunda zorlanmıştı"

Times'ın haberinde "Vatandaşlarının NATO müttefiki Türkiye ile karşı karşıya gelmesi İngiltere hükümeti için mevcut durumu daha da karmaşık hale getirebilir" yorumu yapılıyor.

YORUMLAR 114
  • arif 6 yıl önce Şikayet Et
    gelinde diğer vatandaşlarınız gibi geberin
    Cevapla
  • AHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi biz de sizi gömeriz o zaman
    Cevapla
  • kamil karaoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar cok gelirseniz o kadar çok ölürsünüz cok cok gelin cok cok geberin ..
    Cevapla
  • Sabr 6 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz gelin...
    Cevapla
  • Tamer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda etek giymesin oyun sandiklari bu ruyalarinin sonunda :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi