Afrin'de son durum ne? Kaç terörist öldürüldü

Afrin’deki terör örgütü YPG hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı 6. gününde devam ederken ABD ve terör örgütüne büyük darbe vuruldu.

GİRİŞ 25.01.2018 08:32 GÜNCELLEME 25.01.2018 10:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Afrin’deki terör örgütü YPG hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı 6. gününde devam ederken F 16 savaş uçakları dün Kilis’ten Hatay’a uzanan Parsa Dağı, eteklerindeki Burseya Dağı, sınır hattından Afrin’e uzanan Darmık Dağı ve çevresinde bulunan terör örgütü YPG’nin üstlenme alanlarına yoğun bombardıman yaptı. İdlib bölgesinden de Afrin’e doğru yeni bir cephe açıldı.

Azez bölgesinden Bülbül ve Raco kasabalarına uzanan hat üzerinden dün sabahın erken saatlerinden itibaren TSK’nın özel birlikleri ile ÖSO tarafından başlatılan harekâta havadan F-16 savaş uçakları ile destek verildi. Afrin çevresi ile Azez karşısındaki Parsa Dağı, devamında yer alan Darmık Dağı çevresindeki onlarca hedef bombalandı.

250 HEDEF VURULDU

F-16 uçaklarımız 250 terör yuvasını imha etti.

8 NOKTADAN AFRİN'E GİRİLDİ

Terör örgütü ve destekçisi ABD hiç beklemediği bir stratejiyle karşı karşıya kaldı ve Türk ordusu ve ÖSO birlikleri Afrin'e 8 koldan girerek teröristleri yok etti. 

300'DEN FAZLA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri obüs tankları, F16 savaş uçakları ve karadan başlattığı harekatta 300'den fazla terörist öldürdü. 

24 KRİTİK NOKTA ELE GEÇİRİLDİ

Afrin'de terör yuvaları dağıtılırken kanton hayali kuran terör örgütü ve ABD büyük bir yıkıma uğradı. Terör koridoru olarak planlanan bölgenin 24 noktası ele geçirilerek terör devleti kurma hayali tarihe gömüldü.

YORUMLAR 4
  • Gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    250 terör yuvası imha edildi ama sadece 300 terörist mi öldürüldü. her yuvada 1 kişi falan mı nöbet tutuyor ? Neden daha fazla değil ?
    Cevapla
  • paslanmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    dostu u dusmani i bil iste yapsinlar devam
    Cevapla
  • SEYFULLAH YANIK 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD güçleri ve Kendi gücümüz. Örnek vererek bir izahatta bulunayım.Ailesinini geçimini planlayan asgari ücretli ile 10.000 tl ücret alan kişi arasındaki fark kaynağın planlanmasıdır. Bizim askeri savunma kabiliyetimizi çok iyi planladığımız takdirde elbette dünyayı şaşırtırız.Planlama sevk ve idare çok mühimdir.
    Cevapla
  • Turan ŞENGÜL 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu milletimize açık beyan yardım ediyor biz son kıbrıs savaşında 5 parmak dağı tepesindeki tankımıza baksınlar da oraya tank değil insan çıkamaz ken tankımız çıkmış Allahın milletimize nasıl yardım ettiğini ey kafirler topluluğu göründe bizimle baş edemeyeceğinizi anlayın bu millet ve ümmet ne zaman siyasi islam ümmet birliği liderini başında bulsa kafirlere dünyayı dar ederiz adaleti tüm insanlığa yayarız elhamdulillah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!