Vatandaş sıraya girdi... Valilikten açıklama

Vatandaşlar sınır hattındaki Mehmetçiğe yiyecekler, atkılar, bereler, hediyeler gönderiyor. Hatay Valiliği ise gelen koliler sonrası bir açıklama yaptı, vatandaşa teşekkür edildi.

GİRİŞ 26.01.2018 14:50 GÜNCELLEME 26.01.2018 15:18
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Açıklamada, "Aziz milletimizin hamiyetperverliğinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, ancak devletimizin gücü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibarıyla herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu saygı ile halkımızın bilgilerine sunar, vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun destek için teşekkürlerimizi ederiz" denildi.

Zeytin Dalı Harekâtını yürüten Mehmetçiğe tüm yurttan destek yağarken, atkıdan bereye birçok giysi, yaprak sarmasından bala, kavurmadan mesir macununan kadar onlarca çeşit yemek yollanıyor.

 

 

Hatay ve Kilis’e gönderilen bunca koli karşısında Hatay Valiliği bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Askerlere destek vermek için çalışan herkese teşekkür eden Hatay Valiliği açıklamasında:

“Ülkemizin her köşesinden Valiliğimizi arayan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız, harekâtta görev alan personele moral desteği vermek ve onların yanında olduklarını göstermek maksadıyla hediyeler ulaştırmak istemektedirler.

Konu hakkında ilgili makamlarla yapılan üst düzey değerlendirmeler neticesinde, aziz milletimizin hamiyetperverliğinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, ancak devletimizin gücü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibarıyla herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu saygı ile halkımızın bilgilerine sunar, vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun destek için teşekkürlerimizi ederiz."

YORUMLAR 115
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir milletiz ki; Vatan denince, Bayrak deyince, Mehmetçik deyince tek yürekte buluşuyoruz Bir ana oğlunu askere uğurluyor binlerce ana sahip çıkıyor. Dünyanın hiçbir yerinde böylesine bir birlik, bütünlük göremezsiniz. Seviyorum bu ülkeyi, insanını, her şeyini.. Çok yaşa Türkiyem.
    Cevapla
  • Emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki gelen yardımlar Suriyeye dönen ve her türlü yardıma muhtaç kişilere ulaştırılamaz mı?
    Cevapla
  • tımarcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Anneler ,bacılar,kardeşler hepinize Teşekkürler, Teşekkürler, Teşekkürler. size bakınca anne sıcaklığı gördüm. özlediğim bir sıcaklığı bana yaşattınız. Teşekkürler.
    Cevapla
  • ..‌‌..مللت 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iyi niyetli davranış sanki Mehmetciğin ihtiyacı varmış gibi durum ortaya çıkatıyor. atkı bere yollamak kolay, Mehmetciğinde bunlara ihtiyacı yok. Elleriniz silah tutuyorsa kendiniz gidin.
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce kişi Afrin için askerlik şubelerine başvurdu. İhtiyaç var densin milyonlarca ülkesini seven sınıra uçarak gider..BizTürk Milletiyiz! Vatan bizim için namustur ve uğrunda ölmek ibadettir.
    Cevapla
  • tımarcı 6 yıl önce Şikayet Et
    sen erkekmisin yoksa bayanmısın merak ettim ve sen ne yaptın ayrıca?
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz böyle bir milletiz. Tepeden tırnağa Anadoluyuz biz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...