Öyle bir yerden çıktı ki! 'Abi üstümü giyeyim'

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti suçundan 10 yıl hapis cezası nedeniyle her yerde aranan zanlı, polisin evine şafak vakti düzenlediği baskında çeyiz sandığında yakalandı.

GİRİŞ 27.01.2018 10:11 GÜNCELLEME 27.01.2018 10:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde polis ekipleri, hakkında uyuşturucu ticaretinden 10 yıl 7 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve her yerde aranan Aziz T.’nin saklandığı yeri tespit etti.

Sabah saat 06.30’da zanlının saklandığı eve baskın düzenleyen polis ekipleri, içeride arama yaptı. Evin bütün odalarını kontrol eden polisler, askıda yetişkin bir erkeğe ait kemeri üzerinde olan bir kot pantolonu olduğunu fark edince zanlının içeride olduğunu belirledi. Son olarak yatak odasını kontrol eden bir polis, zanlıyı çeyiz sandığının içinde yakaladı. Sandığın içinden çıkartılan zanlı, karşısında polisleri görünce "Abi üstümü giyineyim" dedi. Kelepçelenen zanlı emniyete götürüldü.

 

Zanlının 3 ayrı uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti suçundan toplamda 10 yıl 7 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 5 bin lira para cezası bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Uluğ Tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim sistem arızalı. Sen git binlerce gençi zehirle, dünya ahiret hayatlarını zindan et, ondan sonrada 10 yıl hapis cezası al? Insaf. Bu adamı kendi zehiriyle şahdamarından verin 1kilo eroin şırıngayla, yayınlayın ibreti alem videosonu, yemin billah bıçak gibi kesilmezse bu suçlar, bende bunlardan daha adi insan olayım. Ama yok! Önleyici cay-dı-rı-cı ceza yok memlekette. Vallahi pes. Bu kadarmı değersiz bizim çocuklarımız neslimiz? Bu gözünü sevdiğimiz idam gelmeyecek mi artık?
    Cevapla
  • kptn 6 yıl önce Şikayet Et
    giymek icin ETEK ariyodur
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Halkımızı bu zehirle zehirleyen tacirler bu dünyada bir nefesi dahi hak etmiyorlar.Lütfen onlarla mücadelede kullandığımız ceza ve muameleyi ağırlaştıralım.Bu işten vaz geçmeyenlere gün yüzü göstermeyelim.
    Cevapla
  • Alper Türkantoz 6 yıl önce Şikayet Et
    Suçları işlerken ki çakal yüz ifadesi yerini yalvarma/korku ifadesine bırakmış.
    Cevapla
  • suç ortağı 6 yıl önce Şikayet Et
    saklayanlarada ceza verilmelidir onlarda suç ortağı yoksa bu şekilde saklanamaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor