Dayakçı dadı kameraya yakalandı

Azeri dadının 19 aylık bebekleri V.C.’ye kötü davrandığından şüphelenerek salona gizli kamera yerleştiren Esra-Taylan Terzioğlu çifti, dehşet görüntülerle karşılaştı.

Dayakçı dadı kameraya yakalandı
Dayakçı dadı kameraya yakalandı
GİRİŞ 05.07.2007 09:40 GÜNCELLEME 05.07.2007 09:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ali Dağlar'ın haberi

Azerbaycan uyruklu dadının 19 aylık bebekleri V.C.’ye kötü davrandığından şüphelenerek salona gizli kamera yerleştiren Esra-Taylan Terzioğlu çifti, dehşet görüntülerle karşılaştı. Çiftin avukatı, dadı Semuzer Rüstemova’nın V.C’nin kafasına vururken görüntülerinin yer aldığı kamera kaydını delil olarak savcılığa verdi.

Esra-Taylan Terzioğlu çifti, Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığı’na Azerbaycan uyruklu dadı Semuzer Rüstemoğlu hakkında, 19 aylık bebekleri V.C’ye şiddet uygulama ve darptan suç duyurusunda bulundu. Esra Terzioğlu, şunları söyledi:

'Çalıştığım için 15 Ağustos 2006 tarihinden itibaren hem Azerbaycan, hem Türk vatandaşı olan Semuzer Hanım çocuğuma bakmak için geliyordu. Çocuğumuz her sabah ağlıyor ve akşamları biz geldiğimizde kadından kaçıyordu. Ne olduğunu anlayamadık ve 1 Temmuz günü evimizin salonuna gizli kamera koyduk. 2 Temmuz’da tam gün kamerayla evde olanları kaydettik. Kızımıza yaptıklarını kameradan izlediğimizde dehşete düştük. Kızımı sürekli tartaklıyor, oradan oraya fırlatıyor, hırpalıyordu. Daha önce kızımın vücudunda morluklar görmüş, ancak düşmüş olabileceğini düşünmüştü.'



MAFYA İLE TEHDİT

Bakıcının çocuğa uyku ilacı verdiğinden de şüphelendiklerini anlatan Terzioğlu çiftinin dilekçesinin son bölümünde de şu ifadeler yer aldı:

'CD’yi izledikten sonra kendisini aradım. ’Neden bunu yaptın’ dediğimde ’Ben yapmadım’ diye önce inkar etti. Daha sonra bana ’Eğer fazla üzerime gelirsen, kızını bir daha göremezsin’ dedi, kaçırmakla tehdit etti. Hukukun ona bir şey yapamayacağını, Azerbaycan’a kaçarak kurtulacağını, eğer olmazsa İngiltere’deki ağabeyinin yanına kaçacağını, mafyada tanıdıkları olduğunu, şikáyet edersek bizi onlara devredeceğini söyledi. Şüpheli aleyhinde gerekli işlemlerin yapılarak yurtdışına kaçma ihtimaline binaen tutuklanmasını, ceza davası açılmasını, kızımızın adli tıbba ve pedagoga gönderilmesi için gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ve talep ederiz.'

YORUMLAR 9
  • merve 8 yıl önce Şikayet Et
    böylelerine iş vermeyecen çocuklara işgence çünkü
    Cevapla
  • ibrahim topal 16 yıl önce Şikayet Et
    enimde başıma geldi. Bu azeri kadınları memlekete toplayanlar utansın bu azeri kadınlarının yüzde doksanı mafyanın içinde zaten. Benide sevdiğim azeri kız onu terkedince mafyaya havale etti bilginize arkadaşlar.
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    hayri turhan size sonuna kadar katılıyorum . Bir de derler \"millette şiddet eğilimi arttı\"!Artmaz mı bu kanunlarla!Neredeyse suçlu kayırılıyor
    Cevapla
  • çetin boran 16 yıl önce Şikayet Et
    merhametsiz vicdansız. benim anlamadığım genelde ihtiyaç sahibi olmayanlar çocuklarını böyle dadılara cadılara teslim ediyorlar...bir insan kendi çocuğuna bakmaktan aciz ise elalem de böyle bakar ancak...o bakıcıya gelince...elime düşerse ne yapacağımı biliyorum da....
    Cevapla
  • atakan güngör 16 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet manyakmı. Ucuz bakıcı idye yabancı kadınlara bebeklere baktırırsa sonu bu olur .Kardeşim araştırmadınızmı .Türkiye Cumhuriyetinde kreşler ne işe yarar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!