İşadamının makatından 144 bin Euro çıktı

Cezayir’de kuyumculuk yapan Salah Mennaoui, 144 bin Euro'yu rulo halinde makatına yerleştirdi. Altın almak için İstanbul’a gelen kuyumcu, parayı çıkaramayınca hastaneye gitti. Ameliyatla çıkarılan paraya polis el koydu.

İşadamının makatından 144 bin Euro çıktı
İşadamının makatından 144 bin Euro çıktı
GİRİŞ 06.02.2018 11:15 GÜNCELLEME 06.02.2018 11:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cezayir’de kuyumcu dükkanı işleten 67 yaşındaki Salah Mennaoui, jelatinlere sardığı 288 adet 500 ve iki adet 100 euroyu, ülkesinde bir doktorun yardımıyla makatına yerleştirdi.

Mennaoui, bu şekilde uçağa binerek İstanbul’a geldi. Polislere yakalanmadan havalimanından çıkan Cezayir’li kuyumcu Fatih’te bir otele yerleşti. Makatına sakladığı binlerce Euro’yu çıkarmaya çalışan kuyumcu Mennaoui, başarılı olamadı. Bir süre sonra rahatsızlanan Mennaoui, özel bir hastaneye gitti.

 

 

DOKTORLAR POLİSE HABER VERDİ

Doktorların yaptığı incelemede makatında rulo halinde cisimler fark edilen Mennaoui, hemen ameliyata alındı. Operasyonla hastanın vücudundaki ruloları çıkaran doktorlar, binlerce Euro'yu görünce hemen polise haber verdi. Tedavisinin ardından gözaltına alınan kuyumcu Salah Mennaoui, emniyette verdiği ifadede paralarla altın alıp ülkesine döneceğini söyledi. Mennaoui ifadesinin devamında “Ülkem Cezayir’de altın ve tekstil işleri ile uğraşmaktayım. Ülkemde kuyumcu dükkanım var. Ben Türkiye’ye sık gider gelirim. Türkiye’ye her geldiğimde yaklaşık 50 bin Euro para getiririm. Bu parayla Türkiye’de altın ve tekstil ürünleri alırım. Bu sefer yüksek miktarda altın almak istedim” dedi. 

Salah Mennaoui, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği Salah Mennaoui’nin vücudundan çıkan paralara el koydu. Serbest bırakılan Mennaoui ise ülkesine döndü.

YORUMLAR 18
  • ismilazımdeğil 6 yıl önce Şikayet Et
    helal... adam paraya hiç değer vermiyor
    Cevapla
  • İç ses 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazıcam bilemedim
    Cevapla
  • Angaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee para kolay kazanılmıyor
    Cevapla
  • Yaser 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş bundan sonra paraya dokunurken çok hassas olucam millet nerelerde saklıyor arkadaş
    Cevapla
  • Hani bana para 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamda pis para varmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha