Kılıçdaroğlu'ndan skandal Afrin açıklaması

CHP Lideri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Mehmetçik'in Afrin'e girmesini doğru bulmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan skandal Afrin açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan skandal Afrin açıklaması
GİRİŞ 07.02.2018 07:42 GÜNCELLEME 07.02.2018 07:55
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak ve bölgede kurulmak istenen yeni bir kukla devletin önünü kesmek için Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattı.

Havadan ve karadan düzenlenen operasyonlarla bölgedeki terör örgütlerine üst üste darbeler vurulurken, etkisiz hale getirilen terörist sayısı da bine yaklaştı.

 

 

Mehmetçik kararlı bir şekilde Afrin'in merkezine doğru ilerleken, CHP'den YPG'li teröristleri sevindirecek bir açıklama geldi.

KILIÇDAROĞLU: "AFRİN'E GİRMEYELİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet Gazetesi'nden Abdulkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin güvenliğini alabilecek noktaya kadar gitmeli ama ben Afrin’e girilmesini asla doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Türk askerinin ilerleyişi nedeniyle büyük bir panikle Afrin'de hendek kazmaya başlayan YPG'li teröristler, bu sözlerle sevindi.

ERDOĞAN'IN TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIĞI

Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin sonuna kadar devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Afrin'den sonra Münbiç'e girileceğini ifade eden Erdoğan, Irak sınırına kadar terör temizliği yapılacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 181
  • Sümeyye 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP'li vekillerin PYD/PKK'yı aklayan, ÖSO'yu karalama maskesi altında aslında TSK'yı hedef alan açıklamaları bunlar tamamen emperyalist ABD'nin Ortadoğu politikasının Türkiye'deki yansımalarıdır. D
    Cevapla
  • Sümeyye 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP genel müdürü nihayet ağzındaki baklayı çıkardı.Afrin Operasyonu başladığından beri halkın tepkisini çekmemek için yarım ağız yapılan destek(!)açıklamaları, CHP'li il başkanının ABD gazetesine verdiği röportajda,"Biz aslında Afrin operasyonunu desteklemiyoruz, halkın tepkisinden çekindiğimiz için sesimizi çıkartamıyoruz."mealindeki itirafı,(PKK/PYD tükenme noktasına gelmiş olmalı ki artık bizzat CHP'nin genel başkanı Afrin'e girmeyelim şeklinde açıklamalar yapıyor,amaç PKK/PYD nin yeniden güç toplamasını sağlamak ve onlara zaman kazandırmak
    Cevapla
  • yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu tam bir Türkiye düşmanı.
    Cevapla
  • alaskamkuzey 6 yıl önce Şikayet Et
    emir kulu.aga dedi buda konustu..
    Cevapla
  • Ferhat çalık 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen olmasan halk kime gülsün yine konuştun AKP seni parayla ma tuttu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat