Aralarında gazeteci ve mühendis bile var

Ukrayna, Kırgızistan, Türkmenistan ve Moldova vatandaşlarının bulunduğu 6 kadını evlenme ve iş vaadiyle Türkiye'ye getirmeye ikna ettikten sonra zorla fuhuşa sürükleyen şebeke çökertildi.

Aralarında gazeteci ve mühendis bile var
Aralarında gazeteci ve mühendis bile var
GİRİŞ 08.02.2018 15:58 GÜNCELLEME 08.02.2018 15:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara'da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda aralarında Ukrayna, Kırgızistan, Türkmenistan ve Moldova vatandaşlarının bulunduğu 6 kadını evlenme ve iş vaadiyle kandırarak Türkiye'de fuhuşa sürükleyen şebekeye baskın yapıldı. Şebeke üyelerinin Ankara'nın çeşitli bölgelerinde pazarladığı mağdurlarını polise şikayet etmeleri halinde sınırdışı ettirmek ile tehdit etikleri öğrenildi.   

DİKMEN VE BAHÇELİ'DE EV TUTMUŞLAR

Şebekenin zorla fuhuşa sürükledikleri kadınlara Dikmen ve Bahçelievler'de birer ev tuttuğu, mağdur kadınların burada ikamet ettikleri belirtildi. Para karşılığı pazarladıkları kadınların bir kısmı ile önce sevgili olan şebeke üyelerinin daha sonrasında ise yabancı ülkeden Türkiye'ye getirmeye ikna ettikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı tespit edildi.

AYNI SUÇTAN 5 KEZ GÖZALTINA ALINMIŞ

Şebeke üyeleri tarafından para karşılığı zorla fuhuş yaptırılan mağdur kadınlar arasında mühendis, gazeteci, kuyumcu, garson, terzi ve kuaför olduğu kaydedildi. Şebeke lideri Kadir D.'nin daha önceden 5 kez "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçundan sabıka dosyasının bulunduğu bildirildi. Aralarında şebeke lideri Kadir D.'nin de bulunduğu 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 11
  • özkonyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işin içinde kamu görevlşleri bile var
    Cevapla
  • aysima 6 yıl önce Şikayet Et
    boyle bir kanun ceza sistemi oldugu surece ne hirsizlik nede bu tarz olaylar azalir atin omur boyu hapse ifadesini alir serbest birakirsiniz
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Üzülmeyin, Türkiye de ne iş olursa yaparım diye geliyor bunlar .
    Cevapla
  • Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte nedeni hukuk hatta medeni hukuk
    Cevapla
  • titor 6 yıl önce Şikayet Et
    yargı bu kişinin bir daha suç teşkil edeceğine kanat getirip salıyorsa suçlu kim, kanun suçlu değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...