ABD elçisi çıldırdı! "Bunlarda hiç edep yok mu?"

ABD'nin Tel Aviv Büyükelçisi David Friedman, Yahudi yerleşim birimlerine yönelik, karşıt yayın yapan İsrailli Haaretz gazetesini eleştirdi.

ABD elçisi çıldırdı! "Bunlarda hiç edep yok mu?"
ABD elçisi çıldırdı! "Bunlarda hiç edep yok mu?"
GİRİŞ 09.02.2018 14:16 GÜNCELLEME 09.02.2018 14:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Friedman sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, Filistin topraklarındaki gayrimeşru Yahudi yerleşimlere karşı çıkan İsrail'in Haaretz gazetesini eleştirerek, "Haaretz'e ne oldu böyle? Dört küçük çocuk oturmuş öldürülen babalarının yasını tutuyor. Bu yayın, onların toplumlarını lanetlerden oluşan bir dağa çağırıyor. Bunlarda hiç edep yok mu?" ifadelerini kullandı.

Haaretz gazetesiyle Friedman arasında bir süredir Yahudi yerleşim birimlerinden dolayı karşılıklı tartışmalar yaşanıyordu.

 

 

Son olarak Haaretz yazarı Gideon Levy, Friedman'ı Yahudi yerleşim birimlerine bağışta bulunmasından dolayı eleştirmişti.

Haaretz gazetesi, Filistin topraklarında gayrimeşru Yahudi yerleşim birimleri kurulmasına karşı çıkıyor. Gazete söz konusu adımın, barışın önündeki engel olduğunu savunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • bursalı 6 yıl önce Şikayet Et
    şeytanın elçisine bak kraldan çok kralcı
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Filistin devletsiz ve kendi içinde parçalı. Bu yaşadıkları da bunu cezası. Ama filistin dahil arap milletlerinde devlet anlayışı yok. umut da yok.
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yahudi basını olduğu halde yapılan vahşete vicdanı elvermemiş yayın yoluyla tepki gösterirken,Amerikan büyükelçisinde onlar kadar bile vicdan olmadığından yapılan eleştiriler adamı şaşırtıyor. Canavar ruhları demek kana doymamış vahşilerin...!!!!
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gazete yi Suudi.ye ve B.A.E. hediye yollamak lazım. Çürümüş ruhlar.
    Cevapla
  • ugur 6 yıl önce Şikayet Et
    edepten bahsedene bak...soyunuz kurusun...kuruyacak insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor