Komşu vahşeti: Aidat için yöneticiyi öldürecekti

Karşıyaka ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşayan M.A.K., İddiaya göre, yaklaşık 1 buçuk yıldır apartman aidatlarını ödemeyince, 70 yaşındaki apartman yöneticisi E.A., duruma tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.02.2018 15:10 GÜNCELLEME 09.02.2018 15:20
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

M.A.K.'nin aidat borcunun yazılı olduğu bir kağıt hazırlayıp apartman girişindeki panoya astı. Akşam saatlerinde panodaki kâğıdı gören M.A.K, öfkelenerek E.A.'nın dairesine gitti. M.A.K. yaşlı adamın kapısını defalarca çaldı, fakat açan olmayınca tehditler savurarak dairesine geri döndü. Bir gün sonra markete gitmek için dairesinden çıkan E.A., apartman girişinde M.A.K. ile karşılaştı. E.A.'ya tepki gösteren M.A.K. yaşlı adama saldırdı. Şahıs dakikalarca yaşlı adamı apartman girişinde döverken, E.A.'nın imdadına yoldan geçen bir vatandaş da kavgayı ayıramadı.Yaşanan bu anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine söz konusu adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan yönetici sağlık ekipleri tarafından Çiğli Bölge Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaşlı adamın elmacık kemiğinde ve burnunda kırıklar olduğu tespit edildi.  M.A.K. gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

YORUMLAR 87
  • aidat 6 yıl önce Şikayet Et
    birisi aidat sisteminin değişmesinden bahsetmiş çokda doğru söylemiş, kimisi vermek istemez kimisi geciktirir. 10 lira için avukata danışıyım diyeni bile duydum. bir şey bozuluyor kimsenin umurunda değil kullanırken her şey güzel, buna sistemsel bir çözüm bulmak gerekiyor.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Binaların aidat sistemi bence değişmeli ve bu aidatlar devlet tarafından oluşturlacak bif fon tarafından takip edilmeli. Borcu olan ödemiyor veya bu olaydaki gibi durumlar yaşanıyor. Aidatlar alınmasa binalar harabeye dönüyor. Aidatlar deprem sigortası vb. gibi sitemli hale gelmeli. Bazende aidatlar rant kapısına dönüyor. Devlet mutlaka bir sistem oluşturmalı bu işe..
    Cevapla
  • abdurrahman bal 6 yıl önce Şikayet Et
    emekli olmuşsun ne işin var yöneticilikde
    Cevapla
  • Abou 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bazı yerlerde sırayla yapıyorlar
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma
    Cevapla
  • cabbar 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele yaşlı adamın yönetici olmasında değilki bu nasıl bir düşünce tarzı 1.5 senedir aidat ödemiyenin hiçmi suçu yok bedavadan yaşamak asansör temzlik çöp elk su vs giderlerinden ödemeden faydalanmak bunun neresi mantıklı saçmaldınız beyefendi
    Cevapla
  • adamın biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Elleri kırılsın inşaallah
    Cevapla
  • arif kara 6 yıl önce Şikayet Et
    serbest kalır, bir eksiklik var giderilemiyor adalet sisteminde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi