Bakanlıktan açıklama: İnceleme başlatıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı,"Sonradan yapıldığı tespit edilen bir duvarın önünde, daha önce alanı yasa dışı kullananlara ait malzemelerin ateşe verilmesi olayıyla ilgili, restorasyon çalışmalarını yürüten firma hakkında inceleme başlatılmıştır" açıklaması yaptı.

GİRİŞ 09.02.2018 16:56 GÜNCELLEME 09.02.2018 17:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Rami Kışlası restorasyonu sırasında yakılan ateşle ilgili açıklama yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden, bazı basın organlarından yer alan Rami Kışlası'nda ateş yakılmasına ilişkin haberlerle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Rami Kışlası'nda sonradan yapıldığı tespit edilen bir duvarın önünde daha önce alanı yasa dışı kullananlara ait malzemelerin ateşe verilmesi olayıyla ilgili, restorasyon çalışmalarını yürüten firma hakkında inceleme başlatılmıştır.

 

 

Ayrıca söz konusu habere konu kişi/kişilerle ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR 7
  • cemil 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bir şey mi?Bu yerler site yönetimi tarafından yıllarca Rami esnafına depo olarak kiralandı ve alınan kira paraları yöneticilerin cebine girdi.Üstelik bu virane duvarlar arasında yıllarca gıda maddeleri stoklandı ve millete o gıdalar satılıp yedirildi.Buna site yönetimi de,belediye de,sağlıkçılar da göz yumdu..Yıllarca çok kişi buralardan nemalandı ..
    Cevapla
  • Tuncay 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık, tarihi duvarlar bu kadar mı heba oluyor?
    Cevapla
  • yoldaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu tarihi eseri yakmaya çalışanlara işi veren aynı devlet. maalesef böyle işler bu tür kendini bilmezlere verildiği müddetçe yapacak bişey yok. haaa bide elin arabı Osmanlı kalesini yıkıp otel yaptı diye araplarada kızmamak getek. önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır oyüzden demişler
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu isler hemsericilikle yuruyor. maalesef yapacak bisey yok.
    Cevapla
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    yakılanlar büyük nihtimal orayı kullanan esrarkeş ve sarhoşların malzemelerisir.sahipsiz yerleri sahiplenenlerin.çöp hurdalarıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...