"Man adası" iddiaları için karar çıktı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki bir şirkete para gönderdikleri" iddiası üzerine başlatılan soruşturmada, takipsizlik kararı verildi.

"Man adası" iddiaları için karar çıktı!
"Man adası" iddiaları için karar çıktı!
GİRİŞ 10.02.2018 12:08 GÜNCELLEME 10.02.2018 14:11
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 28 Kasım 2017'de partisinin grup toplantısında, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki bir şirkete para gönderdikleri ve yurt dışına para kaçırdıkları'' iddiası üzerine başlatılan soruşturmada, kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

AA'nın haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, Kılıçdaroğlu'nun iddiası üzerine ''suçtan kaynaklanan mal varlığını aklamak veya yurt dışına çıkarmak'', ''gelirin beyan edilmemesi suretiyle vergi ziyanına sebebiyet vermek'' ve "vergi kaçakçılığı" suçlarından başlatılan soruşturma tamamlandı.

 

 

Başsavcılık, soruşturma sonunda kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 84
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu’nun nasıl biri olduğu gayet iyi bilindiği halde ayrıca da takipsizlik kararı verildiği halde burada bazı kanı bozukların hem de tam da Afrin harekâtı sırasında hedef saptırmaya, alakasız bir konuda Cumhurbaşkanımızı halen de suçlamaya çalıştıkları görülüyor. Bu man-kafalıktan öte, sadece ABD AB Türkiye temsilcisi Kılıçdaroğlu’ya hizmet değil Türkiye’yi zora sokup emperyalist amaçlarla bölgemizde bulunan dış güçlere hizmet etmek, Türkiye’ye ihanet etmektir. Bu tür yorumları beğenenler de bilerek ya da bilmeyerek ihanete ortak olmaktadırlar.
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı kafası karışıklara; Takipsizlik kararı verildiyse tabi ki iddia edilen suç unsuru yoktur demektir. Kemal’inki çamur at tutmazsa izi kalsın türü çamur siyasetidir. Tazminat konusu ise ayrı bir dava konusudur. Zaten bu tür davalar da açılmış durumdadır. Burada aynen KK gibi ortalığı bulandıranlar, sinekten yağ çıkartamaya çalışan yorumcular ve beğenenleri var, gündemi meşgul eden KK yalakası bu tiplere de tazminat davası açılmalıdır.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    işte kılıçtaroğlunun yalancı sahtekar olduğunun mahkemece tescili dahası kaldımı derhal istifa etmeli rezalet bu
    Cevapla
  • mustang 6 yıl önce Şikayet Et
    Man adası davası değil MANKAFA davası olmalı.
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Tahkime gidilmeli. Takipsizlik kılıçdaroğlu'na yarıyor. Yalan beyandan ciddi bir ceza almalı. sen devlet başkanına suç ittihaz et sonra aradan sıyrıl. Bu iş bu kadar kolay olmamalıydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar