İstanbul'da dev operasyon! 140 kadın kurtarıldı

Fatih Aksaray’da düzenlenen fuhuş operasyonunda 40 kişi gözaltına alınırken fuhuşa zorlanan 140 kadın kurtarıldı.

GİRİŞ 11.02.2018 07:37 GÜNCELLEME 11.02.2018 09:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Aksaray'daki eğlence mekanları ve konaklama tesislerinde yabancı uyruklu kadınların fuhuş amaçlı çalıştırıldıkları ihbarını aldı. İhbar üzerine teknik ve fiziki çalışma başlatan ekipler 3 aylık takip sonucunda Aksaray'daki 47 adrese 250 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 13 gece kulübü, 10 otel ve 24 müstakil adresteki baskında aralarında yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu fuhuşa zorlanan 140 kadın kurtarıldı.

Kadınları fuhuşa zorlayan 40 kişi gözaltına alındı

Kadınları fuhuşa zorladığı iddia edilen 40 kişi gözaltına alındı. Yapılan operasyonda 23 gece kulübü ve otel mühürlendi. Gözaltına alınan şüpheliler ve fuhuşa zorlanan kadınlar Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

YORUMLAR 8
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    idari para cezası verip salarlar. şöyle 15-20 sene içeride tut bakalım bir daha böyle olaylar oluyormu...
    Cevapla
  • ne güzel 6 yıl önce Şikayet Et
    acı gerçeklerden biri islami söylemleri olan bir parti tarafından yönetiliyoruz ne hikmetse fuhuş zina ortaokullara liselere kadar düşmüş namus kavramı ahlak kavramı bitmiş milet dinden her geçen gün biraz daha uzakalaşıyor.ama sorsan kuran okumak serbest tesettür serbest ama tesettür takan kalmadı kuranı okuyup bir tane ayetini haytına tatbik eden yok.
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    isteyen yapar... istemeyen yapmaz... dini bir parti tarafından değil istediğine istediği gibi yaşama hakkı veren bir parti... olayları karıştırmayın kimin nasıl yaşayacağına kimse karışamaz... başta da siz...
    Cevapla
  • Adler 6 yıl önce Şikayet Et
    Kapatin bütün Haksizlara Suçlulara 20 sene verin birdaha yapan olurmu bakin..
    Cevapla
  • Adler 6 yıl önce Şikayet Et
    Ìşe bunlara sesi ciksin CHP Nin yok olurmu...
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    suriyede mücahit askerimiz şehit oluyor. hayvan bile diyemeyeceğimiz bazıları da türlü metotlarla insanımızı, bırakın Müslümanlığı, insanlıktan çıkarmak için her türlü melaneti yapıyor. birilerinin gündemi vatan, millet iken, birilerinin gündemi uçkur, zevk, sefa olabiliyor.birileri ben vatan yolunda isimsiz bir şehit olayım derken, diğeri magazin programlarında isimli bir şöhret olayım diyebiliyor. kim kimle sevgili haberleri kimi için hayati önem arz ederken, kiminin evlatları vatan uğruna helal eşlerini, anasını, babasını, sevdiklerini vatan için terk edebiliyor. cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü