Ersan Şen: ABD üssü kapatılmalı

ABD'li komutanın tam teçhizatlı olarak teröristlerle poz vermesinin 'tehdit edilme' olduğunu belirten Ersan Şen, Türkiye'deki ABD üssünün kapatılması gerektiğini söyledi.

GİRİŞ 12.02.2018 08:01 GÜNCELLEME 12.02.2018 09:58
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

 ABD'li komutanların Münbiç'te teröristlerle poz vermesi hakkında konuşan Ersan Şen, ABD'nin Türkiye'yi açıkça savaşla tehdit ettiğini ve üslerinin kapatılması gerektiğini söyledi.

 


"TÜRKİYE'Yİ TEHDİTTİR"

Şen, "Bir korgeneral tam bir savaş teçhizatıyla Menbiç'te teröristleri ziyaret ediyor. Sivil kıyafetle yada üniformayla gelmiyor. Kamuflaşlarıyla gelmiyor. O şekilde yapmasının zannediyorum uluslararası alanda bir anlamı var." dedi.

ABD'li Korgeneralin tam teçhizatlı giyinerek teröristlerle poz vermesinin, Türkiye'yi tehdit etmek olduğunu belirten Şen, "Şimdi bir uluslararası ülke 11 bin kilometre öteden gelip bizi tehdit edecek, ve açıkça bizimle savaşacağını söyleyecek ve ben ona üs kullandırıcam, yok, olmaz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 38
  • aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    bencede kapatılması şart
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ersan hocayı pek sevmem ama bu tepkisi çok yerinde heyecanı samimiyeti de ayrıca takdir edilesi
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru laflar akla mantığa aykırı bir durum hem bizi tehdit edecek hemde abd ye ait üssü kullandiracagiz bu incirlikten uçak kaldırıp yarın bizi de vurabilirler babamızın oğlu değil ya bu amerika çıkar tek taraflı olmaz tek taraflı olursa bu kullanılmaktır
    Cevapla
  • Kalkandelenli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağzina Sağlık hocam. Bu figuratif olarak şu duruma benziyor; "hırsız ailenin içinde". Eskiden gizli ve belli değildi veya biz bilmezlikten geliyorduk; ama şimdi ayan beyan karşımızda ve bize silah çekmiş durumda! Böyle saçmalık olur mu Allah aşkına! Aynı durumun tam tersi olsaydı ABD ne yapardı Türkiye'ye! Biraz düşünün.
    Cevapla
  • Yusuf66 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu küfür tek millettir ne dostundan bahsediyorsunuz bu kafir topluluğu bize dost olamaz görüyoruz işte neticeyi onun için derhal kapatılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum