Erdoğan’dan esnaf ziyaretinde flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Erdoğan, "Bu millet Afrin dediğimizde hazır." şeklinde konuştu.

GİRİŞ 12.02.2018 16:56 GÜNCELLEME 12.02.2018 17:13
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara İskitler’de sanayi esnafını çat kapı ziyaret ederek sohbet etti. 

İskitler’de sanayi esnafını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanayi esnafının yoğun ilgisini gördü. Bir esnafın işyerinde oturan Erdoğan’ı gören vatandaşlar, Erdoğan’ı görebilmek için birbirleri ile yarıştı. Esnaflarla sohbet eden Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın eşlik etti.

 

 

"KEMAL'İN TAKIMI BİR TARAFA..."

Esnafın hep bir ağızdan “Bizi de götür Afrin’e başkanım. Hazırız. Allah’ın izniyle canımızı da veririz. Askerlerimize gece gündüz dua ediyoruz” sözleri üzerine Erdoğan, “Evvelallah Kemal’in takımı bir tarafa herkes ‘Bizi de Afrin’e götür’ diyor. Bu millet nasıl 15 Temmuz’da meydanlara dedik,  herkes meydanlara döküldü. Şimdi de Afrin dediğimiz anda bu millet hazır” dedi.

Bunun üzerine dükkanda bulunan esnaf, “Hazırız başkanım” diye Erdoğan’a karşılık verdi. Erdoğan, ziyaretin ardından Beştepe’ye geçerek Makedonya Başbakanı Zoran Zaev’i kabul etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 51
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemalin takımı (Sözde M.Kemalin Askerleri) Allah Allah diye Afrine inmez!! Soros,un Dolarları ile ancak Taksime iner! :))
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemalin takımı Sözde M.kemalin Askerleri(Soros,un Askerleri) 15 temmuzda Bağdat caddesinde Darbecilerin Tankları geçerken alkışlayarak ATM kuyruklara giriyorlardı! Bunlarmı Afrine Ölüme savaşmaya gidecek!? :)).
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    adammmm
    Cevapla
  • Cebiki-1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Hazırız Hamd olsun
    Cevapla
  • GÜNER 6 yıl önce Şikayet Et
    bir gün elini sıkmak bizede nasip olurmu reisim bence biz ermenistandan başlayalım bir hazar kıyısı efelerde egeden yunana bu işi çözeriz evelALLAH YETERKİ İSTE HAZIRIZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...