SAT ve SAS timleri de Afrin'e gönderildi!

Türk Silahlı Kuvvetleri’in terörist gruplara yönelik sınır ötesi Zeytindalı Harekâtı başarıyla devam ederken, bölgeye Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın en elit birlikleri olan SAT ve SAS timleri de gönderildi.

GİRİŞ 13.02.2018 07:44 GÜNCELLEME 13.02.2018 09:32
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Daha önce El Bab ve Cerablus’ta da etkili olan SAT ve SAS komandoları Zeytindalı Harekâtı’nda da görev aldı. Afrin’e doğru devam eden harekâtta özellikle yerleşim yerleri ve yollara tuzaklanmış el yapımı ve diğer tür patlayıcıları tespit ve imha konusunda uzman olan SAS timleri, her türlü şartta özel operasyon yapabilen SAT timleri en riskli noktalarda Özel Kuvvetler timleriyle birlikte önemli operasyonlar yapıyor.

TİMSAHLAR DA ORADA!

 

Harekâtta Deniz Kuvvetleri’nin “Timsahlar” olarak adlandırılan deniz piyadeleri de var. Terörle mücadelede etkin görev alan iki taburdan oluşan deniz piyadeleri harekâtın her safhasında çeşitli noktalardaki operasyonları gerçekleştiriyor.

KAYNAK: MİLLİYET.COM.TR
YORUMLAR 57
  • Aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yigitler geliyor bende hazirim allahın izniyle şehadet şerbetini
    Cevapla
  • hayri 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi git afrin orada aslanım gittim gordum klavyede is bitmez. git bakalım
    Cevapla
  • ben de haklıyım 6 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet doğru yol bulundu. Pkk terörü başladığından beri hep erler bu ile uğraştı ve ne yazık ki başarısız olundu. O zamanlar şaşkınlıkla izlerdik bordo berelileri SAS ve SAT komandolarını, ne kadar iyi eğitildiklerini ve başarılarını. Hep sorardım: Madem bu kadar iyiler neden pkk ile savaşmıyorlar diye. Elimizde bu kadar uzman askerler vardı ancak biz acemi askerlerle, gün sayan erlerle teröristlere karşı mücadele veriyorduk. Hay Allah razı olsun. İşte şimdi teröristler korkmaya başlar. Gerçi belli bir süredir yurtiçindeki operasyonlarda da kullanıldıklarını biliyorum. Olaylara milli ve samimi yaklaşırsanız aklın yolu bir tabi.
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun sebebi acaba terörün çok geniş bir bölgeye yayılmış olması ve elimizdeki özel eğitimli personel sayısının çok az olması olabilir mi ? Uzman ordu olmadan bu işler zor.
    Cevapla
  • mert58 6 yıl önce Şikayet Et
    peygamber övgüsü almış .. isim kahranlarımıza selam olsun
    Cevapla
  • mehmetcikler 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimciniz olsun yigitmehmetciler ALLAHa emanet olun hainler ve kafirlere gelince cehennem bosuna yaratilmadi
    Cevapla
  • mert58 6 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanlarımızın ALLAH yollarını açık eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?