ABD'den son dakika Afrin açıklaması!

Suriye'nin kuzeybatısındaki son olaylardan kaygı duyduklarını belirten ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Türkiye'nin güvenlik endişesinin farkındayız" dedi.

ABD'den son dakika Afrin açıklaması!
ABD'den son dakika Afrin açıklaması!
GİRİŞ 13.02.2018 10:46 GÜNCELLEME 13.02.2018 11:21
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Mısır'ın ardından Kuveyt'e geçen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "DAEŞ'le Mücadele Uluslararası Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda konuştu.  

Suriye'nin kuzeybatısındaki son olaylardan kaygı duyduklarını belirten ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Türkiye'nin güvenlik endişesinin farkındayız" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Suriye'de büyük askeri operasyonların sona ermesinin DAEŞ tamamen yenilgiye uğratıldı anlamına gelmemeli" şeklinde konuştu. 

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Suriye'de özgürlüğe kavuşturulan bölgelerde istikrarın sağlanması için 200 milyon dolar ek yardımda bulunulacağını da ifade etti.  

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU DA KUVEYT'TE 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da, Kuveyt'te "DAEŞ'la Mücadele Uluslararası Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı"na katılıyor.

PERŞEMBE GÜNÜ TÜRKİYE'YE GELİYOR

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Ortadoğu ziyareti çerçevesinde önümüzdeki perşembe günü Ankara'da olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından perşembe günü kabul edilmesi beklenen Tillerson cuma günü de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek.  

 

 

YORUMLAR 43
  • olcay 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan hadi.Sen Osmanlı tokadı yemeye niyetlisin sanırım.
    Cevapla
  • Vatan sever garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu saat dan sonra abd yi terörü destekleyen listesine alalım bu saat dan sonra bir ıncirlik derhal kapatılsın kerecik kapatılsın tüm abd askerleri cennet vatanımızı terk etsin iki her turlu askeri anlaşmalar tatbikatlar iptal edilsin
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    size türkiyenin ne yapip ne yapmayacagi sorulursa konusun,4 milyon suriyeli mülteci sizin ülkenizdemi yasiyor,1300 km sinirirnizmi var suriye ile,12 bin km gelipde suriyede efelik satmayin.
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD. Dünya'nın bir ucundan gelsin ve ortalığı karıştırsın, dünyada buna sessiz kalsın. Valla kafayı yiyeceğim varmı böyle saçmalık. Türkiye böyle bir şey yapsa 3. Dünya savaşı çıkarırlar. Neyse bu demek oluyor ki, ABD. ve AB. Dünya'yı istedikleri gibi yönetirlerken, Türkiye hariç diğer ülkelerden ses çıkamamayışı hayret verici. Birlik ve beraberlikden güç doğar deriz hiç kimse yok, ama bunu ABD. birlik ve beraberlik içinde AB.nin sayesinde yapıyor.
    Cevapla
  • rcnksl 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem o topraklar özgürlüğe kavuştu ülkemizdeki binlerce mülteci neden oralara dönemiyor? Sizin özgürlükten kastınız o toprakların terör örgütüne teslim edilmesinden başka birşey değil. Allah'ın adaleti mutlaka tecelli eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor