Afrin operasyonu FETÖ’yü çıldırttı! İtiraf geldi

Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla başlattığı Zeytin Dalı harekatının FETÖ'yü rahatsız ettiği örgüt üyesi istihbaratçı üsteğmenin itiraflarıyla bir kez daha ortaya çıktı.

Afrin operasyonu FETÖ’yü çıldırttı! İtiraf geldi
Afrin operasyonu FETÖ’yü çıldırttı! İtiraf geldi
GİRİŞ 13.02.2018 13:11 GÜNCELLEME 13.02.2018 13:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Konya'da yürütülen Türk Silahlı Kuvvetlerinde FETÖ yapılanması yönelik soruşturmada Hava Kuvvetleri Komutanlığı karargahında istihbarat subayı olarak görev yapan üsteğmen, E.B. 5 Ocak'ta gözaltına alınarak tutuklandı. 2 hafta sonra itirafçı olan üsteğmen, subay olmasını sağlayan ve himmet verdiği örgüt abileriyle TSK içerisinde görev yapan kripto subayların ismini verdi.

İTİRAFÇI ÜSTEĞMEN HER ŞEYİ ANLATTI

 

 

Cezaevinde 40 FETÖ üyesi ile birlikte aynı koğuşta kaldığını anlatan itirafçı, duruşmaya giden ya da aileleriyle görüşen diğer tutuklulara Gülen'in talimatlarının ulaştırıldığını söyledi. E.B. "Afrin operasyonu için, hükümet köşeye sıkıştığı için sözde kendini kurtarma girişimi olduğu şeklinde bir algı yaratılıyor. Duruşmalara gittiklerinde başkalarından duydukları rüyaları anlatarak çektikleri eziyetin kısa sürede son bulacağını, anlatıyorlar. Her akşam yatsı namazı sonrasında bir defterdeki metinleri okuyarak hükümet aleyhinde beddua seansları yapıyorlar.

ÇÖZÜLMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN BÖYLE KANDIRIYOR

Çözülmenin önüne geçmek için, konuşmayanların hepsinin serbest kalacağını, FETÖ davalarının düşeceğini, örgütün tekrar toparlanacağını ve etkin pişmanlıktan yararlananların tutuklu kalmaya devam edeceğini iddia ediyorlar" dedi.

SABAH

YORUMLAR 17
  • celali topuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd.nin kucağında, sahibinin sesi ve hala zehirlemeye devam ediyor..
    Cevapla
  • Demokrat 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi kandirdilar, simdide kodeste birbirlerini kandiriyorlar. Bari mertce desinler ki bu dunyada kaybettik, ama ahirette kazanacagiz , ahireti kaybetmemek icin birbirlerine sabirli olmalarini salik verselerdi o zaman durust davranmislar derdim. Disardayken yalanciydilar, iceride de hala yalancilar, ama artik sadece birbirlerini kandirabiliyorlar.
    Cevapla
  • gülümser... 6 yıl önce Şikayet Et
    ey fetöşler...ne yaparsanız yapın...çürüyeceksiniz...size bu ve ahiri dünyada mutluluk yok artık...sümüklü fetöş sizi kurtaramaz...ona ve rüyalarına inanmayın...halen inananlar haindir...münafıktır...
    Cevapla
  • ede46 6 yıl önce Şikayet Et
    emin olun FETÖ den medet uman ama ülkesi için kılını kıbırtatmayan gürühlar var. menfaat için hani ümmet tiniz hani cömaattiniz hani allah içindii hayır menfaat içinmiş doğru! bizim değil sizin ekmeğinizle oynuyolar fetö diye! ama!! sizler o koltuklara çıkarken kimlerin ekmeğine mani oldunuz.?haram dedikleri bu evet o koltuklara birileri oturmalı ama 7 sülalenizle siz değil bırakın muhtaç olanlarda otursun evet gerçekten canla başla çalıştınız ama PROJE olduğunuzu GÖRÜN ARTIK yoksa sizi boşuna oturtmadılar o koltuklara doğru kişiler olabilirsiniz ama dikkat edin kuya ya indiğiniz kişileri bir bakın ve elinizi vicdanınıza koyup EVET CÖMAAT EVET HİZMETTİK ama FETÖ DEĞİLİZİ DEYİN
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    allah tum teror orgutlerinin belasini versin Allah afrindeki askerlerimizi muaffak etsin ayaklarina tas degmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı