Harekete geçtiler, Türk jetleri pişman etti

TSK tarafından yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Sinath-Haftanin'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenlenmiştir." denildi.

GİRİŞ 13.02.2018 20:14 GÜNCELLEME 14.02.2018 09:14
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan yazılı açıklamada Irak'ın kuzeyinde keşif ve gözetleme yapan ve karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan teröristlere yönelik hava operasyonu yapıldığı duyuruldu.

Açıklamada, "Teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 16 hedef imha edilmiştir. Harekata katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir." dendi.

YORUMLAR 18
  • yazıyoruz 6 yıl önce Şikayet Et
    abd, yunanistan ermenistan veya başka bir ülke hiç farketmez. bugün yaptıklarını asla unutmasınlar. onlar da zora düştüğünde türkiye onlara tekmeyi vuracak bunu da hiç unutmasınlar. bize bir adım gelene biz 3 adım gideriz, bizden bir adım kaçandan biz 3 adım kaçarız. türkiye yunanistanı işaretledi. yunanistanın bundan sonraki tavrı kendi geleceğinde belirleyici olacak. türkiye yunanistanın bu taşkınlıklarını teker teker hesabına yazıyor.
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm atışlarınızı isabetli kılsın kafire ve itlerine karşı.Amin.
    Cevapla
  • Meçhul 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes günde 100 defa ihlas suresi okumayı ihmal etmesin askerlerimize ... Maşaallahü barekallah lakuvvete illa billah...
    Cevapla
  • Gerçeğin Sesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak cok acil 3000 - 6000 kilometre menzilli balistik füzeler üretmek zorundayız
    Cevapla
  • Diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    Nefes aldırmayın siyonist kölelere.Vurunnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı