Şehit annesine hakaret eden şoför hakkında karar

Adana'da şehit annesi olduğunu belirten yolcuya ve devlete hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan özel halk otobüsü şoförü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şehit annesine hakaret eden şoför hakkında karar
Şehit annesine hakaret eden şoför hakkında karar
GİRİŞ 13.02.2018 21:02 GÜNCELLEME 13.02.2018 21:02
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Adana'da şehit annesi olduğunu belirten yolcuya ve devlete hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan özel halk otobüsü şoförü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, söz konusu otobüsteki kameraya yansıyan olayın görüntülerinin ulusal basın ile sosyal medyada yayımlanmasının ardından şoför Eren G. hakkında Adana Valiliğince inceleme başlatıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı, şehit yakını olduğu için devlet tarafından verilen kartla otobüse binen ve ismi öğrenilemeyen kadın yolcudan 2,5 liralık ücreti isteyen, ayrıca hem ona hem de devlete yönelik aşağılayıcı ve hakaret içeren ifadeler kullandığı belirlenen şoför için harekete geçti. Eren G, Başsavcılığın talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen Eren G, emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Eren G'nin kullandığı özel halk otobüsünde Adana Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce eksiklikler tespit edilerek Karayolları Trafik Kanunu'na istinaden idari para cezası uygulandığı, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığınca da kendisi hakkında kılık kıyafet eksikliği ve yolcuya kötü davranmaktan idari işlem yapıldığı öğrenildi.

Bu arada, otobüs kamerası kayıtlarında, ücretsiz biniş kartını göstererek şehit annesi olduğunu söyleyen kadın ile ücret isteyen şoför arasında yaşanan diyaloğun yanı sıra bazı yolcuların şoföre tepkilerini dile getirdiği görülüyor.

YORUMLAR 17
  • Pars 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim güzelim adanayı bu ve bunun gibi insanlar kötülüyor
    Cevapla
  • bay e 6 yıl önce Şikayet Et
    bi kilo toz bir otobos cudur pkkli soysuzlar.hakimin yuregine saglik
    Cevapla
  • duyuru 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar 2.5 tl ye adam bile öldürürler
    Cevapla
  • AYDIN 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam müsvettesi alenen 80 milyonun karşısında Devlete ve şahsa hakaret etsin devlette içeride beslesin yok öyle üç kuruşa köfte madem devleti beğenmiyor hakaret ediyor atın devletimizden haini
    Cevapla
  • hlt01 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle hanzolar bütün şehir hatlarında şoförlük yapıyor. bir Adanalı olarak dolmuş ve otobüs şoförlerinin sertifikalı eğitime alınması ve denetimlerde bu sertifikaların kontrol edilmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...