Pompalı dehşet! Eşi ile kızını öldürdü sonra...

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, boşanma arifesinde olduğu eşi Ayşe Şahin'in işlettiği bakkala giden Oktay Şahin, çıkan tartışmada pompalı tüfekle eşi ve kızı Nurdan Şahin'e (15) ateş ederek yaraladı, ardından kendini vurdu.

GİRİŞ 15.02.2018 11:05 GÜNCELLEME 15.02.2018 12:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, bu sabah, Sarayköy ilçesi Osman Akça Caddesi üzerindeki bir bakkalda meydana geldi. Eşiyle boşanma davası süren ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen Oktay Şahin, eşi Ayşe Şahin'in işlettiği bakkala gitti. Kızı Nurdan Şahin'in de bakkalda olduğu sırada eşiyle tartışan Oktay Şahin, yanındaki pompalı tüfeğiyle ateş açtı. Eşi ve kızını vurup yaralayan Oktay Şahin, ardından karnına dayadığı silahın tetiğini çekerek, kendini vurdu. Silah sesini duyarak olay yerine gelenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, Nurdan Şahin'in öldüğü belirlendi. Ağır yaralı Oktay Şahin ile eşi Ayşe Şahin ise ambulanslarla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ancak Ayşe Şahin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

 

YORUMLAR 2
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz hep çocuk istismar ve cinayetlerle anılıyor çok yazık nereye bu gidiş artık
    Cevapla
  • kimin umrunda 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık ki yazık memleket manevi olarak çöktü maddi olarakta sıkıntı var ama bunu görmek istemiyor kimse her şey eskisinden güzel diyoralr doğru eskşiye göre maddiyata rttı ama dini yaşam ahlak terbiye huzur adına eskiye göre batklıta bu milelt haya edep kalmamış ama kimin umrunda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası