Denizli'de cinnet! Bakkalda baba dehşeti

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde cinnet getiren adam, karısını ve kızını silahla vurup öldürdü. Aynı silahla intihar etmeye çalışan adam ağır yaralandı.

GİRİŞ 15.02.2018 11:08 GÜNCELLEME 15.02.2018 12:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde boşanma arifesinde olduğu eşi Ayşe Şahin’in işlettiği bakkala giden Oktay Şahin, çıkan tartışmada pompalı tüfekle eşi ve kızı Nurdan Şahin’e (15) ateş ederek yaraladı, ardından kendini vurdu. Saldırıda Ayşe Şahin ve kızı yaşamını yitirirken, ağır yaralı Oktay Şahin hastanede tedaviye alındı.

Olay, bu sabah Sarayköy ilçesi Osman Akça Caddesi üzerindeki bir bakkalda meydana geldi. Eşiyle boşanma davası süren ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen Oktay Şahin, eşi Ayşe Şahin’in işlettiği bakkala gitti. Kızı Nurdan Şahin’in de bakkalda olduğu sırada eşiyle tartışan Oktay Şahin, yanındaki pompalı tüfeğiyle ateş açtı. Eşi ve kızını vurup yaralayan Oktay Şahin, ardından kendini vurdu. Silah sesini duyarak olay yerine gelenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Nurdan Şahin’in öldüğü belirlendi. Ağır yaralı Oktay Şahin ile eşi Ayşe Şahin ise ambulanslarla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ancak Ayşe Şahin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Memleketin dört bir yanından böyle haberler çoğalmaya başladı maalesef. bu cinnet olaylarına acilen çözüm bulunmalı.
    Cevapla
  • F.Ç 6 yıl önce Şikayet Et
    6284 Türk aile yapısının temeline konulmuş bir dinamittir. Bu kanun acilen kaldırılmalıdır. Kadınlar bu kanunu çok suistimal ediyor. Yuvaların büyük bir çoğunluğu bu kanun yüzünden dağılıyor. Türk aile yapısı yavaş yavaş çöküyoooor....
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    İşi devlete, hükmetme, şuraya, buraya atma kardeşim. ASLINA, FITRATINDA OLANA DÖN. Sen kulsun, kulluğunu bil, sen yaratımışsın, batıl batıdan uzaklaş, Yaratıcına yönel.
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadını şımartan zihniyet bu sizin eseriniz. SÖZDE DEĞİL ÖZDE MÜSLÜMAN, bu hastalığın ve ailevi diğer hastalıkların ilacı, islam İslam İslam. Kadın islamın emrettiği gibi, erkek islamın emrettiği gibi, çocuk islamın emrettiği gibi yoksa bu ateş çok insan yakar.
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 6 yıl önce Şikayet Et
    islamdan dinden uzaklaştıkça bunalım-intiharlar çoğaldı.önceden çocuk çocukluğunu bilir saygı gösterir edepli-adaplı olurdu şimdi gençler 24 saat internet telefon-film-dizi psikopat kesildiler gelinde adam edin devlet önlem almadan aile reisleri önlem alması lazım her camide öğle ikindi-yatsıdan sonra 1 saat sohbet marifetullah-muhabbetullah dersleri olmalı kadın erkek faydalanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması