CNN, ABD’li bakanı uyardı: Osmanlı tokadı...

Amerikan CNN kanalı, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın Türkiye ziyaretinde “Osmanlı tokadı yeme ihtimaliyle yüz yüze” olduğunu yazdı.

GİRİŞ 15.02.2018 13:17 GÜNCELLEME 15.02.2018 22:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CNN International, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın gelmesine saatler kala yayımladığı yazıda, Türkiye ziyaretinde “Osmanlı tokadı yeme ihtimaliyle yüz yüze” olduğunu yazdı. 

Kanalın internet sitesinde Nicole Gaouette imzasını taşıyan yazıda, ABD’nin PYD ve YPG’ye yönelik maddi yardımı sürdürme kararı ve ABD’li generalin yaptığı, “Bizi vururlarsa sert karşılık veririz” açıklamalarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sert tepki yer aldı.

 

Erdoğan, dün “Suriye’deki DEAŞ tiyatrosunun sonuna geldik. Hele hele ‘Bizi vururlarsa sert karşılık veririz’ diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık” demişti.

ABD Dışişleri Bakanı bu akşam görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’u bu akşam kabul etmesi bekleniyor. ABD’li bakan yarın da mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek. Görüşmelerde başlıca gündem maddesi Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekâtı ve Afrin ile Menbiç'teki teröristler olacak.

YORUMLAR 24
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Mağlup gibi görünselerde İnananlar her daim galiptir,şehadet şerbeti içenlerin kabirleri Cennet bahçelerinden bir bahçedir.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu günleri gösterdi ya Allahim artik ölsem de gam yemem.
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı tokadımı? Onların dedeleri bir kalksada anlatsa, Osmanlı tokadının nasıl bir dehşet olduğunu, bilselerdi bulaşmak istemezlerdi ama illa tadına bakacaklar bu çok kötü.
    Cevapla
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile bir savunma anlaşması tam bir Osmanlı tokadı olurdu
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanı Tilırsin ile görüşmemeli. Kendi seviyesindeki bakanımız yeterli olmalı. Fazla yüz vermemeliyiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!