Nuray Hafiftaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a son sözleri...

Kolon kanseri ve karaciğer kanserine yenik düşen Nuray Hafiftaş'ın TRT Haber'e verdiği son röportajına ulaşıldı. Türk halk müziğinin usta sanatçısı Nuray Hafiftaş, son röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la teşekkür ve minnet duygusu içeren önemli açıklamalar gerçekleştirmişti. İşte, yeşil gözlü kraliçe Nuray Hafiftaş'ın son röportajında yer verdiği ifadeler...

GİRİŞ 22.02.2018 11:06 GÜNCELLEME 22.02.2018 11:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Nuray Hafiftaş'a kolon kanseri ve karaciğer kanseri konulduktan sonra şiddetli sancılarla geçen bir tedavi sürecine başlanmıştı. Nuray Hafiftaş, hastalığını öğrenmesiyle birlikte  güçlü ve dimdik durarak yaşam mücadelesini sürdürüyor ve hatta onu sevenlerden de bol bol dualar istiyordu. Onu seven insanların desteği ve dualarıyla hayata sıkı bir şekilde tutunan Nuray Hafiftaş, ''sevenlerim beni bekliyor'' şeklinde ifadelere yer vermişti. Ancak Nuray Hafiftaş, uzun bir zamandır devam ettiği tedavi sürecinin sonrasında kansere yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Son yolculuğuna uğurlanan Nuray Hafiftaş'ın TRT Haber' verdiği son röportajı ortaya çıktı. Öte yandan Nuray Hafiftaş, son röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la teşekkür ve minnet duygularını da dile getirmişti. İşte, sanat camiasının duayenlerinden Nuray Hafiftaş'ın son röportajı...

BURAYA BÜYÜK BİR MUTLULUKLA GELİYORUM…

 

 

Nuray Hafiftaş zor bir dönemden geçtiğini belirterek şu ifadelere yer vermişti:

Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.

CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUM, YANIMDA OLMASI BENİ ONORE ETTİ…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat telefon açarak tedavi süreciyle yakından ilgilendiği Nuray Hafiftaş, verdiği son röportajda şu önemli açıklamaları gerçekleştirmişti.

"Mücadeleye devam. Bu mücadeleyi verirken yaşamış olduğum birtakım üzüntülerim var, sıkıntılar var, sancılar var. Ama buradaki doktorlar elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Cumhurbaşkanımıza çok ama çok teşekkür ederim. Kendisini çok seviyorum. Yanımda olması beni onore etti."

YORUMLAR 15
  • ali kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    çok çok üzüldüm derinden beni etkiledi allah cc. rahmet eylesin
    Cevapla
  • SERDAR 18 6 yıl önce Şikayet Et
    sessizce yaşadı,sessizce gitti...Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • bumudur budur 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin taksiratını affeylesin.
    Cevapla
  • olcay 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim güzel gözlü sevdiğim.Gençlik yıllarımda çok sık dinlediğim değerli insan mekanın cennet olsun.
    Cevapla
  • mia 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!