Yunanistan Başbakanı Çipras'tan Türkiye'ye tehdit!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Ege Denizi'ndeki son gerginliğin ardından ülkesinin egemenlik haklarına yönelik herhangi bir meydan okumaya göz yummayacağını belirtti.

GİRİŞ 15.02.2018 14:26 GÜNCELLEME 15.02.2018 16:59
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Çipras bugün Denizcilik Bakanlığı'nda yaptığı açıklamada "Şimdi, yarın ve her zaman mesajımız açıktır… Yunanistan, toprak ve karasularının bütünlüğüne ve egemenlik haklarına yönelik herhangi bir meydan okumaya izin vermeyecek, kabul etmeyecek ya da göz yummayacak. Yunanistan oyunlar oynayan bir ülke değil" dedi.

AB'NİN SINIRLARI 

 

 

Çipras Yunanistan'ın deniz sınırlarının AB'nin sınırları olduğunu ve sert söylemlerin AB'nin bütününe yönelik olduğunu belirtti.

Ege'de yaşanan son olayın Türkiye'nin 'insan hayatını tehlikeye atan sorumsuz tavrının sonucu' olduğunu ifade eden Çipras, Yunanistan'ın egemenliği hakkında şüphe oluşmasına izin vermeyeceğini belirtti.

Çipras ayrıca, Türkiye'ye uluslararası hukuka ve barış içinde birlikte yaşamaya saygılı olma çağrısında bulunduklarını da belirtti.

YORUMLAR 154
  • OttoMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan manyak hem gelip bizim bölgemize zapt edip hemde AB ye sığınacaksan bu savaşı başlamadan kaybettin zaten. AB ye resmen çağrı yapıyor ve Afrin harekatımızı bize koz olarak kullanıyor. Değil AB niz topunuz gelse ne yazar. Egeden yüzerek gelir kafanızı kopartırız
    Cevapla
  • yalan dünya 6 yıl önce Şikayet Et
    Çipras kendine dikkat et. Sonra Çıt'ras olursun.
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Fikirtepeliler olarak sabrımızı taşırıyorsun. bizi bilirler. fenerdeki efendilerine sor fikirtepelileri.
    Cevapla
  • Fırat23 6 yıl önce Şikayet Et
    önce aç karınını doyur sonra bize kafa tutarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!