Suriyeli karı-koca cinayetinde flaş gelişme

İstanbul Arnavutköy'de 13 Şubat akşamı yol kenarında ağzı koli bandıyla kapatılmış şekilde cesetleri bulunan emlakçı Suriyeli Nısrın Kındı ve Lübnan asıllı eşi Muhammet Mahmut Bachr cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor.

GİRİŞ 17.02.2018 09:01 GÜNCELLEME 17.02.2018 11:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Arnavutköy'de öldürülen çiftin, olay günü ortada olmayan ve polis tarafından aranan 10 yaşındaki kızları N.N., bulundu. Olay günü üvey amcasının evinde olduğu ortaya çıkan N.N'nin  Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi.

Suriyeli Nısrın Kırıdı (40) ile Lübnanlı eşi Muhammet Mahmut Bachr'ın (40) öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan şüphelilerin ise, çiftin emlakçı dükkanında çalışanları olduğu ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çiftin öldürülmesiyle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Poliste sorgularına devam edilen ve suçlamaları kabul etmeyen İmadeddin E.. ile Mhd K'nın çiftin emlakçı dükkanında  çalıştıkları tespit edildi.

 

Öte yandan Suriyeli Kırıdı'nın ilk evliliğinden olduğu öğrenilen 10 yaşındaki kızı N.N'nin 11 Şubat'ta bakıcısı tarafından annesinin gelmemesi üzerine önce bir arkadaşına bırakıldığı buradan da üvey amcası tarafından alındığı öğrenildi. Polis tarafından amcasının evinde bulunan N.N. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Yetkililer soruşturma kapsamında şüphelilerden alınan DNA örneklerinin, cesetlerden, evden ve ağızlarını bantlamakta kullandıkları bantlardan alınan DNA örnekleriyle karşılaştırma işlemlerinin kriminal laboratuarında incelenmesinin sürdüğünü söylediler.

Öte yandan gözaltındaki 2 şüphelinin bir fuhuş çetesiyle bağlantısı olabileceği ve bu konudaki araştırmanın sürdüğü iddia edildi.

YORUMLAR 9
  • Enes 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam.. Başka çaresi yok.. Günlük çorba gibi hergün haber geliyor bu tarz.. Gelsin artık idam..
    Cevapla
  • I genc 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahlûk un mahlûk a yapacağı kanun ve hüküm kendi menfaatinin başlayacağı yere kadar adil olur sonrası zulüm olur amma yaratanın yarattığına yaptığı kanun verdiği hüküm adili mutlaktır sonucu zulüm gibi görünsede sonucuna katlanıp sabır gösterilirse iki taraf içinde hem vicdanen ruhen bedenen kurtulmuş olur bunun haricinde zalim içinde zulüm gören içinde hüküm veren içinde hüsrandır
    Cevapla
  • Medeniyet 6 yıl önce Şikayet Et
    Huzur İSLAM da Rabbim toplum olarak yaşamayi nasip
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar arttitilmadigi surece bu suclarin ardi arkasi kesilmeyecek
    Cevapla
  • İntikam 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit... Kısas artık gelmeli bu ülkeye...
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık, insan lik gen lerini kaybediyor .
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruklu yalan Türkiye'nin işi gücü yok onları konuşacak boş versenize
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani araştırmasın mı? kendini onların yerine koyduğun takdirde doğruyu bulacaksın.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce insan olayı dene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!