Erdoğan'ın uçağı oraya inecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağının Üçüncü Havalimanı'na ineceği iddiaları üzerine açıklamalarda bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Ocak, "Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Pistimiz iniş için hazır" dedi.

Erdoğan'ın uçağı oraya inecek mi?
Erdoğan'ın uçağı oraya inecek mi?
GİRİŞ 17.02.2018 14:04 GÜNCELLEME 17.02.2018 15:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak yeni havalimanının açılışının 29 Ekim 2018 olduğunu hatırlatan Ocak “O tarihte bu havalimanımız açılacak. Bütün gelişmeler ve çalışmalar da bu konuda herhangi bir öteleme ve aksama olmayacağını açık seçik ortaya koyuyor. Tüm hazırlıklarımızı o tarihe göre ayarladık. Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Pistimiz iniş için hazır.” dedi.

“BİZ HAZIRIZ”

 

 

DHMİ olarak 100 hava trafik kontrolörünün İstanbul yeni havalimanı sahasına yönelik eğitimlerini tamamladıklarını, 25 hava trafik personelinin eğitimlerinin sürdüğünü belirten Ocak konuşmasına şöyle devam etti:

“Sistem ve cihazları temin ettik, usul dizaynlarını yaptık. Bütün Avrupa hava sahasında etkileşimde olan ülkelerle anlaşma mektuplarını hazırladık. Toplantılarımızı yaptık. ‘Eurocontrol’ raporlarımızı yaptık, personelimizi tefrik ettik. Biz, İstanbul yeni havalimanı devreye girdikten sonra bu hava sahasında artık hazırız ve varız. Bunlar hiç dile getirilmedi, hiç kamuoyunda yansıtılmadı. Bu son derece önemli bir konu. DHMİ, sadece İstanbul yeni havalimanı projeleriyle, takibiyle, denetimiyle ve kontrolüyle uğraşmadı. Asıl hava sahasıyla ilgili çok yoğun bir alın teri ve akıl teri akıttı.”

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Hava limanın ismi 2.ABDÜLHAMİT HAN hava limanı olmalı
    Cevapla
  • İrfan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli olur
    Cevapla
  • Kry 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah reyisimizden razı olsun onun sayezinde hem fedöcülenden hemde chapelilelren kurtalecaz
    Cevapla
  • TC vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü havalimanı adını Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini versinler hakkıdır Ayrıca özel uçağını A380 lux dizayn yaptırmış güvenlik li olarak acilen yenilenmesi gerekiyor Böyle bir başkomutan bütün Müslüman ülkelerine ihtiyaç
    Cevapla
  • pusula 6 yıl önce Şikayet Et
    üçüncü havalimanı diye bişey yok. bu açıldıgında digeri kapanacak. nerde üçüncüsü peki?
    Cevapla
  • Adam Haklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Beyler arkadaş doğru söylüyor "yeni" kelimesi daha münasip. Bu mesajı yazma maksadım ise şu.Bu yorum sayfasında son zamanlarda bu gibi fikir belirten insanlara saygı duyulmuyor ve hemen köpürüyorsunuz, adam iyi niyetli olamazmı!
    Cevapla
  • Meramlı Dost 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor buraya 2. havalimanı dememiz lazım. (böyle söylediğimiz aramızda kalsın kimse duymasın yoksa kargalar bile güler)
    Cevapla
  • Odameçhul 6 yıl önce Şikayet Et
    3.cüyüde 3323 te chp açar artık
    Cevapla
  • Murat Han 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de taktir etmeyi deneyin
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    BUGÜNE GÖRE SAYILDIĞI İÇİN 3. HAVALİMANI OLMASI NORMALDİR. Havaalanı bitince szaten bir isim verilecek neyi tartışıyorsunuz anlayamadım..
    Cevapla
  • yorgun yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    zoruna mi gitti
    Cevapla
  • Oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Mahoo 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız uçağı değiştirilmeli.amarikalılar bu uçağa dinleme cihazları yerleştirmişlerdir.yada uçağı düşürebilecek bir sinyal kesic.turk havayolları adına diye yeni bir yolcu uçağı alıp cumhurbaşkanımız icin ülkemizde tekrar dizayn edilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin