Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınıra gitti!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlarıyla Hatay ve Kilis'te incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınıra gitti!
Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınıra gitti!
GİRİŞ 18.02.2018 16:23 GÜNCELLEME 18.02.2018 18:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile Hatay ve Kilis'te incelemelerde bulunduğu bildirildi. 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Hatay ve Kilis bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Akar'a, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz eşlik etti.

YORUMLAR 7
  • Sedat tasdemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Sedat tasdemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeli er olmak istiyorum
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    _ Ya Rabbi (!) Şu anda huzurunda büyük bir ümitle sana el açan, vatanına, milletine hizmet için, vatanına kurban olsun diye eline kına yakılan yiğitlerin, mehmetçiklerin, annelerin, babaların, kardeşlerin, eşlerin, çocukların, akrabaların, komşuların yapmış oldukları duaları kabul eyle, kalplerindeki güzel ve halis istekleri Sen makbul eyle. Hep birlikte, büyük bir coşkuyla askere uğurladığımız evlatlarımızı, vatanına, milletine bağlı olarak yetişmelerini ve sağ salim olarak yurtlarına dönmelerini nasip eyle..
    Cevapla
  • aydo 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    _ Askerlerimizin istikballerini parlak, kıyamet gününde yüzlerini ak eyle Ya Rabbi! Halk içinde imanlarıyla itibarlı, millet ve memleketimize faydalı olmalarını müyesser eyle Ya Rabbi (!) Dinimizi, Kur'an'ımızı, ırzımızı, namusumuzu, iffetimizi, şerefimizi, ordumuzu, yurdumuzu muhafaza eyle. Memleketimize göz diken düşmanlara ve memleketin kötülüğüne çalışanlara fırsat verme Ya Rabbi (!) Dinimize yardım edenleri iki cihanda aziz eyle, her türlü hizmetlerinde muvaffak eyle Ya Rabbi (!) Senin yolundan, Kur'an yolundan, İslam'ın yolundan bizleri ayırma Ya Rabbi (!) ..
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    _ Bu aziz Vatanı korumak, İslam'ın sancağını dalgalandırmak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhunu şad eyle Ya Rabbi (!)...Bugün burada, canı, gözü gibi büyüttüğü fidan gibi delikanlıları, genç yiğitleri yetiştiren ve gururla, iftiharla, dualarla başı dik, alnı açık, gururla, göğsünü gere gere askere uğurlayan annelerin, babaların, emeği geçenlerin kalplerinden geçen duaları da kabul eyle. AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!