Aşiret düğününde gelin altınları zor taşıdı!

Şanlıurfa'da İzol ve Gülel ailelerinin düğününde dolarlar havada uçuştu. Damat Hasan İzol ve gelin Handan Gülel'in başına dolar yağdıran davetliler, düğün sonunda ise geline altın takmak için birbirleriyle yarıştı.

GİRİŞ 19.02.2018 14:53 GÜNCELLEME 19.02.2018 14:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’da, İzol aşiretinden iş adamı Mehmet İzol'un eczacı oğlu Hasan İzol ile Enver Gülel'in eczacı kızı Handan Gülel yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi. Bir otelde düzenlenen, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı düğünde, gelin ve damadın salona girip dans etmeye başlamasıyla birlikte davetliler dolar saçmaya başladı. Gece boyu genç çiftin ve halay çekenlerin başına atılan 1'er dolarlık banknotlar, görevliler tarafından toplandı. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda geline takı takmak için davetliler sıraya girdi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • MURAT 6 yıl önce Şikayet Et
    şahsen şu an afrindebir asker olsam şunu sorardım.. ya biz kimin için ölüyoruz..bu görüntüyü gören askerin savaşma azmi kalmaz. elli kere öldürür adamı..
    Cevapla
  • Hayata Dair 6 yıl önce Şikayet Et
    hacı, hoca, aşiret, mafya gibi insani yapısal kitle sebebiyle başımıza gelmeyen kalmadı birlik değilde ayrışmayı seçmişler çoğu topluyor eğitiyor milleti millete düşman ediyor nereye kadar..
    Cevapla
  • Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    ziynet esyalarini kocasindan baska yabancilara gostermesi haramdir.harama ehemiyet vermiyen kufure duser imani gider.dugunlerimizin cogunda haram isleniliyor.bunlardan dogan nesiler vatana milete nasil faidesi olacak?
    Cevapla
  • karasulu vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    izol asireti aslandir,vatanseverdir
    Cevapla
  • Ali günay 6 yıl önce Şikayet Et
    verin bi garibanı 1 lira desen yok .ama gösteriş ve riyada 1 numara.millet orda sefil bir şekilde yaşıyor.zaten bunların kazandığıda helal değil o kesin de neyse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!