Jetler Halep yolunu vurdu!

Türk Silahlı Kuvvetleri gece saatlerinde PKK işgalindeki Afrin’den Halep’e uzanan ikmal koridorunu vurdu. Afrin’in güneydoğu hattında bulunan Basuta ve Ziyara köylerindeki PKK noktaları Türk savaş uçakları tarafından bombalandı.

GİRİŞ 20.02.2018 07:10 GÜNCELLEME 20.02.2018 10:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Afrin-Nubbul güzergahında kritik öneme sahip köylere yönelik bombardımanda 7 PKK’lı teröristin öldüğü bildirildi.

“Esed’e bağlı birlikler Afrin’e girecek” yönünde yapılan haberlere paralel yaşanan gelişme, Türkiye’nin iddialara cevabı olarak yorumlanıyor.

Hava bombardımanın “Rejim-PKK anlaşması” yönünde yapılan spekülatif haberlere dönük sembolik yanına vurgu yapılıyor.

ÖSO tarafından yapılan açıklamada da “Esed güçlerinin Afrin’e girmesi Zeytin Dalı Harekatı’nın seyri ve hedefini etkilemeyecektir” denildi.

ÖNCE İNSANİ YARDIM

 

İkidam, Şeltah ve Merseva köylerini terör örgütünden temizleyen operasyonda, çok sayıda terörist de sağ ele geçirildi. Aralarında kadınların ve çocuk yaştakilerin de bulunduğu teröristlere ilk önce insani yardım yapıldı.

YORUMLAR 5
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun, mehmedimin ahmedimin.. bu savaştır, terör mücadelesi değil. inşallah Allah'ın izniyle galip olan yine hak olacaktır.
    Cevapla
  • bekliyoruz. 6 yıl önce Şikayet Et
    fistanınızı giyin gelin ...
    Cevapla
  • topu gelecek 6 yıl önce Şikayet Et
    hepsi gelecek.... topu gelecek... hepsini gebertecegiz...cehhenm bosuna yaratilmadi... allah bizimledir... bu kafir kuffar ordusu mekkeye kadar...buralari isgal etmistir... mekke medine yemen dakka bizim olana kadar ...kubalada cuma namazi kılana kadar... agır agır parca parca saniye saniye bizim olacak ...sahabenin peygamberimizin basdigi adinin gectigi tüm topraklar... nuhun oglu yafesin cocugu olan türklerin eline gececek.... nuhun duasiyla yeryüzünü ele gecirmeye başlayan bizler hic bir savasda yenilgi yüzü görmedik.... bu seferde öyle olacak mekke kapilarini türk toplarinin dövdügü gün unutma ey türk cennet seninle peygamber senjnle olacak..
    Cevapla
  • mutlu 6 yıl önce Şikayet Et
    munbiçtekileride bekliyoruz lütfen.... bizi yormayın kendi ayağınızla gelin
    Cevapla
  • Muhasebeci Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    koridorlar kesinlikle ele gecirilmeli kontrol edilmeli ikmaller engellenmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor