"Başka bir ülkede olabilir mi böyle bir şey"

AKP İstanbul Milletvekili Fatma ​Benli, kişisel Twitter hesabından, nişan haberini paylaştıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı kısa sohbeti paylaştı...

"Başka bir ülkede olabilir mi böyle bir şey"
"Başka bir ülkede olabilir mi böyle bir şey"
GİRİŞ 20.02.2018 11:06 GÜNCELLEME 20.02.2018 11:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bütçe görüşmeleri sırasında tanıştığı bürokrat Uğur Yalçın'la evlilik hazırlığı yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, 26 Mart'a düğün tarihi aldı.

​Benli, kişisel Twitter hesabından, nişan haberini paylaştıktan sonra Erdoğan'la yaptığı kısa sohbeti ve fotoğrafı paylaştı.

 

 

Benli, "Bir ülkenin Cumhurbaşkanını düşünün 80 milyonluk koca bir ülkeyi bıraktım bütün dünyanın derdiyle uğraşsın, sonra o kadar işinin arasında siz kendi hayatınız ile ilgili mutlu bir haberi paylaştığınızda size de vakit ayırsın. Türkiye'den başka bir ülkede olabilir mi böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

İşte Benli'nin o paylaşımı:

YORUMLAR 6
  • canan 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee o kadar dua var arkasında... Her gün Rabbim gücüne güç katsın diye yakarıyoruz Mevlamıza... O da maşallah ne kadar yük varsa yükleniyor omuzlarına...
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Reise selam yola devam,devrimci mi istiyorsunuz alın size devrimci,Ülkücü mü istiyorsunuz alın size ülkücü,Reis bambaşka Allah yolunda muzaffer kılsın.
    Cevapla
  • muvahhid 6 yıl önce Şikayet Et
    olmaz valla... hem de hiç olmaz..
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    İmandan Kuran dan ayırma sin Reis
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisin olduğu yerde olur.Tıpkı Sultan Hamid han gibi.o bütün dünyanın Osmanli ya yaptığı oyunlara karşılık verirken aynı zamanda,Osmanlı vatandasi olan engelli bir çocuğa tahtadan protez ayak yapmıştı.Allah Reisimizden razı olsun,Sultanimizida Cennetine kabul etsin.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'