Hatay'da 3 noktaya 5 roket düştü!

Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin’e sınırı bulunan Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bugün 3 ayrı noktaya 5 roket düştü. Bir vatandaş, evinin yanına düşen roketin açtığı çukura zeytin fidanı dikeceğini söyledi.

Hatay'da 3 noktaya 5 roket düştü!
Hatay'da 3 noktaya 5 roket düştü!
GİRİŞ 21.02.2018 17:31 GÜNCELLEME 21.02.2018 17:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TSK ve ÖSO güçleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türkiye-Suriye sınır hattında hareketlilik sürüyor. YGP-PYD/PKK terör örgütleri tarafından atılan 5 roket Hatay’ın Kırıkhan ilçesindeki 3 ayrı noktaya düştü. Teröristlerce atılan roketlerin düştüğü noktalarda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerine Güzelce Jandarma Karakoluna bağlı unsurlar sevk edilirken Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayran da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

'EVLER SALLANDI'

 

 

Roketin düştüğü sırada binanın çatısında olduğunu ifade eden Haydar Aksoy, "Damda oturuyorduk. Birden ses geldi. Bizim tarlanın arka tarafına bomba düştü. Komşumuzun camı kırıldı. Bir de arka tarafımıza düştü. Şu an olay yerindeyiz. Yerdeki roket. Bir ses geldi birden ‘bom’ dedi. Evler, camlar sallandı. Düştüğünde gördük, duman kalktı” dedi.

Evinin önüne düşen roket sonucu açılan çukura zeytin fidanı dikeceğini söyleyen Cuma Kaçar adlı vatandaş, "Evimizin önüne roket düştü. Çok şükür bir ev ya da canlıya zarar gelmedi. Bomba kalktığı zaman zeytinimizi dikeceğiz. Zeytin Dalı Operasyonu'na da devam edeceğiz. Allah, ordumuza, milletimize kaza 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Ayder 6 yıl önce Şikayet Et
    Bravo be oraya zeytin ağacı iyi gider.yakışır.o hain dalkavuklar istemeden iyilik yapmışlar
    Cevapla
  • Vatan sever ggarip 6 yıl önce Şikayet Et
    Vah Vah hep söylerim söylemeye devam edicem biz bu harekata geç kaldık başkan düne kadar bunların elinde kalisnof var ken şimdi bakarmisin her turlu silah var hayinlerde keşke bu harekat bir kaç yıl önce yapilsaydi
    Cevapla
  • Denge 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapaydın, elinden alan mı oldu.
    Cevapla
  • Öz yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    o bombaları o Teröristler eline veren abd müttefik mi bu
    Cevapla
  • Lolo 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeyh El Hadid midir nedir o bölgeyi de alın Kırıkhan'da rahatlasın artık.
    Cevapla
  • Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizleri korusun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...