Afrin'e böyle uğurlandılar!

Mardin'in Derik ilçesinde görev yapan 30 güvenlik korucusu, düzenlenen törenle Suriye'nin Afrin kentinde teröristlere yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualar eşliğinde uğurlandı.

GİRİŞ 22.02.2018 13:49 GÜNCELLEME 22.02.2018 17:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Derik İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen uğurlama törenine, Kaymakam Hakan Kafkas, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seçkin Karadağ, İlçe Müftüsü Talip Boynukara, güvenlik korucularının aileleri ve yakınları katıldı. Kaymakam Hakan Kafkas, gönüllü olarak Afrine gitme talebinde bulunan güvenlik korucularının Derik ilçesini gururlandırdığını ifade ederek, "Korucu kardeşlerimizin hepsini kutluyor, muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Konuşmadan sonra kurbanlar kesilerek, dualar okundu.

Daha sonra aileleriyle vedalaşan güvenlik korucuları, 'Vatan için ölmeye hazırız' ve 'Önce vatan' sloganları eşliğinde otobüslere bindi. Eş ve yakınları da güvenlik korucularını ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak uğurladı.





 

YORUMLAR 8
  • R.ER. 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ayaklarına taş değirmesin,Allah'ım muhafaza etsin hepsini.
    Cevapla
  • Kadir Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah kardeşlerimizin yolunu açık etsin. Şöyle bir baktım da, kamuflaj çok yakışmış aslanlara. Sağ salim gider gelirler inşallah.
    Cevapla
  • İkra! 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun vatani için elinden geleni yapan vatandaşlarımızdan. Sağ salim sevdiklerinize kavuşursunuz InşAllah.Rabbim dusmani helak etsin.
    Cevapla
  • adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar abd yardakçısı hain satılmış namussuz dinsiz pkk ve pyd li varsa cehenneme gönderin gazanız mübarek olsun
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    allah bütün güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun sonunu mübarek etsin inş. lakin burda şunu belirtmeden edemiyecem köy korucularımıza yaş sınırı getirilmeli örneğin askerliğini yapmış alt sınır 45 yaş üst sınır olmalı diye düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer