Polisin çalışma düzeni sil baştan! Saatler değişti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine emniyet hizmetleri sınıfı personelinin çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi.

Polisin çalışma düzeni sil baştan! Saatler değişti
Polisin çalışma düzeni sil baştan! Saatler değişti
GİRİŞ 24.02.2018 07:45 GÜNCELLEME 24.02.2018 08:22
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yeni çalışma saatlerine ilişkin Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok imzalı talimat yazısı merkez ve taşra teşkilatlarına gönderildi.

ARTIK 12/24 ÇALIŞACAKLAR

 

 

Buna göre, olağanüstü durumlar, zorunlu ve istisnai haller dışında 12/12 sisteminde (12 saat çalışıp, 12 saat dinlenen) çalışan tüm personel, 26 Şubat'tan itibaren 12/24 sistemine (12 saat çalışıp, 24 saat dinlenen) göre çalıştırılacak.

POLİSİN VERİMLİLİĞİ ARTACAK

Düzenleme, nöbet usulü ile çalışması gereken personelin, moral, motivasyon ve verimliliğinin artırılması amacını taşıyor.

Polisler, Fetullahçı Terör Örgütünün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'dan bu yana 12/12 sisteminde çalışıyordu.

YORUMLAR 16
  • Polis Cocugu 6 yıl önce Şikayet Et
    Babam ve arkadaslari haklarini ahirete biraktilar bu dunyada alamayacaklarini biliyorlar. Ankaradayiz ve babam gezi olaylarindan bu yana 18_06, 12_12, 36-08 gibi agir sartlarda calistilar 40 yasinda seker hastasi oldu. Haram yedirmedi hak yemedi . Ama soyledigi hep kulaklarimda 'ahirette alacagim olsun hakkimizi yiyenlerden' . Yalan dunya keyfe gore calistirdilar bayramda seyranda kurultayda macta bedavadan calistirdilar ve hala ayni sabah 6 yola cikar gece 10 gelir
    Cevapla
  • kemalettin 6 yıl önce Şikayet Et
    ne verimliliği arkadaş millet 12/24 çalışsın 1 ay da göreyim 12 saat gece çalışıyorsun eve gelip öğlen sonuna kadar uyuyorsun sonra gece uyuyamıyor sabah 8 de iş başı yapıyorsun sonra öbür gün öglene kadar uyuyup gece işe gidiyorsun saçma sapan bir göre v özel güvenlik bile 8/24 çalışıyor bizde bunu istiyoruz millete her seyi iteleyenler şimdide polise iyilik yapıyor gibi mesaı iteliyorlar
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Umarim TSK personeli içinde ayni uygulama yapilir
    Cevapla
  • özer 6 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi benim kuzende polis çalışma sürelerinin çokluğundan bahsetmişti hayırlı olsun tüm polis kardeşlerimize
    Cevapla
  • Vatanaşkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Polisimizin askerimizin moral motivasyonunun en üst seviyede olması gerekir heleki yaşadığımız zaman diliminde herşey para değil arkadaşlar bu arkadaşlarında ailesiyle çocuğuyla eşiyle zaman geçirmeye hakları var geçenlerde bir çocuk parkında oturdum 3-4 yaşlarında bir çocuk vardı yanındaki büyük ihtimal nenesi parkta oynuyorlar hava kararmaya başlamıştı çocuğun annesi geldi resmi üniformalı polis uzaktan annesinin gördüğündeki sevinci hala gözlerimde o mutluluğu anlatamam sizlere velhasıl kelam bırakın 12-12 yi 12-24 ü bu arkadaşlarında diğer memurlar gibi 40 saat çalışmaya hakları var çünkü onlara çok şey borçluyuz Allah Türk ü korusun ve yüceltsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?