Oğlunun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme!

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, takipsizlik kararı verildi. Kararda, "Babası Mesut Yılmaz'a ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş etmek suretiyle hayatına son verdiği" belirtildi

GİRİŞ 24.02.2018 11:27 GÜNCELLEME 24.02.2018 22:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasına ilişkin yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.

Soruşturma sonucunda verilen takipsizlik kararında, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın, 15 Aralık 2017'de ikamet ettiği Beykoz'daki evinden, temporal epiklektif rahatsızlığının yaşam kalitesini düşürmesi ve gelecek konusunda kendisinde kaygı yaratması nedeniyle bir an bunalıma girerek hizmetli ve görevlileri uzaklaştırdığı anlatıldı.

 

MESUT YILMAZ'A AİT RUHSATLI TABANCA İLE BAŞINA ATEŞ ETTİ

Akabinde babası Mesut Yılmaz'a ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş etmek suretiyle hayatına son verdiği belirtilen takipsizlik kararında, olayın ertesi gün evde hizmetli olarak bulunan M.A'nın eve dönüşü sırasında anlaşıldığı kaydedildi.

Kararda, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gecikmeksizin olay yerine intikal edildiği, güvenlik görevlilerine gerekli tedbirlerin aldırıldığı, olay yeri inceleme ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığı nezaretinde olay yeri incelemesinin yapıldığı aktarıldı.

Yapılan inceleme ve araştırmada, anlatılan öykü dışında herhangi bir şüpheli duruma rastlanmadığı belirtilen takipsizlik kararında, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatına son vermesinde başkaca kendisini yönlendiren, tahrik ve teşvik eden bir kişi bulunmadığının tüm dosya içeriğinden anlaşıldığı vurgulandı.

Takipsizlik kararında, bu nedenle olay hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği bildirildi.

Kararda, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın annesi ve babasının ayrıca herhangi bir durum ve olayın incelenmesi, araştırılması talebi olmadığı, herhangi bir kişi hakkında şikayetçi olmadıklarını yazılı dilekçe ilettikleri belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    şayet bir normal vatandaşın kendi evinde Babasına ait tabancaile kendini öldürse baksen o babanın başına geleceklere olmadık eziyeti çekerdi eh oda mesut yılmaz tabi okadar iltimas olsun bizde kanun çifte standart olduğundan vatadaşı ikiye ayırmak normal oluyor üst alt sınıf mevzusu.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    6136 sayılı kanunun 91/1779 sayılı yönetmelik gereği Mesut beyin ruhsatının iptal edilip, silahının zaptı gerekmektedir. Uygulanırsa tabi.
    Cevapla
  • Salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi hayatıma da mal olsa İmam hatip Liselerini kapatacağım diyerek 28 Şubat darbesini hazırlayarak kapattın ve sen bu milletin maneviyatını öldürerek çok canlar yakmıştın.Kim belki çok ahhhh lar aldın.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    iki kelime; Yazık , İbretlik ...
    Cevapla
  • konyali 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bir imam hatipliyim. benim anlamadığım nokta: Reis bu 28 şubatçıların cenazesine neden katıldı? birde intihar eden adamın cenazesine neden bu kadar itibar edildi ? çözemedim..
    Cevapla
  • Merhamet. 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis Insanlık namına yaptı kin tutmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor