Afrin'den şok görüntü: Şeytanın aklına gelmez!

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarından arındırılan bölgelerde, güvenlik güçlerinin mayın ve el yapımı patlayıcı imhası sürüyor.

GİRİŞ 25.02.2018 10:07 GÜNCELLEME 25.02.2018 10:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Teröristlerin kaçarken harekata katılan askerleri hedef almak için hazırladığı çok sayıda tuzak, askerler tarafından imha edildi.

Reyhanlı'nın karşısında bulunan ve bir süre önce TSK ve Özgür Suriye Ordusu güçleri tarafından teröristlerden temizlenen Afrin kırsalındaki Mersawa bölgesinde arama tarama faaliyeti devam ediyor. Güvenlik güçlerinin bölgede yaptığı aramalarda, teröristlerin gerilerinde bıraktığı çok sayıda hain tuzak gün yüzüne çıkarıldı.

 

 

 Mersawa bölgesinde de kazdıkları hendekleri yarım bırakarak kaçan PYD/PKK’lı teröristlerin Türk askerlerine yönelik hazırladığı çok sayıda el yapımı patlayıcı ve düzenek kontrollü şekilde imha edildi. Teröristlerin bombalı saldırılar için mutfak tüplerini kullandığı ve bunları toprağa  gömerek kamufle ettiği de görüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Uzm.Dr.İzmir. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu çapulcucuların bombalarını erken tesbit edebilecek proje, 3 senedir Sn. Cumhurbaşkanına arzedilebilmek için sıra bekliyor. Lutfen yayınlayın, belki Sn. Cumhurbaşkanımıza ulaşır. İçinde fizik profesörlerinin de bulunduğu YERLİ İLİM ADAMLARINA 20 dakikalık randevu verilemedi. Biz bekliyoruz ama Afrin beklemiyor.
    Cevapla
  • Ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna uğraşmış enayiler!
    Cevapla
  • h k 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar korkak kacarlar ezelden böyledir türk askerin karşısımda kimse duramaz
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu PKKlılar da tam apaçi ya tiplere bak.
    Cevapla
  • NO MERCY 6 yıl önce Şikayet Et
    yavaş gidiyor deyip çok ötenler toplansın hepsi harekat alanında mayın eşşeği olarak kullanılsın. hem asker hızlanır hem memleket böyle gereksizlerden kurtulur. bir taşla bir sürü kuş vurulmuş olur.
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!