Hastanede dehşet; Doktor, temizlik şefini vurdu

Manisa'nın Soma ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde görevli pratisyen doktor L.A., tartıştığı, hastanenin temizlik personeli şefi Halil Top'u acil serviste tabancayla peşpeşe 3 el ateş edarak ağır yaraladı.

Hastanede dehşet; Doktor, temizlik şefini vurdu
Hastanede dehşet; Doktor, temizlik şefini vurdu
GİRİŞ 26.02.2018 13:33 GÜNCELLEME 26.02.2018 13:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Top ayrı hastanede tedaviye alınırken, Dr. L.A. gözaltına alındı.

Olay bugün 12.00 sıralarında Soma Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Acil Servis'te görevli, evli ve 2 çocuk babası pratisyen hekim L.A. ile hastanenin temizlik personeli şefi olarak görev yapan Halil Top arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine L.A., belinden çıkardığı tabancayla nişanlı olduğu öğrenilen Top'a peş peşe 3 el ateş etti.

Top, bacakları ve karnına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Durumu ağır olan Top, aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Olay anında acil serviste kısa süreli panik yaşanırken, soruşturma başlatan jandarma, pratisyen doktor L.A.'yı gözaltına aldı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    Texas'i solladık doktorlarımız bile silahlı...
    Cevapla
  • öz 6 yıl önce Şikayet Et
    yaralanan ölmez inşallah!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda genelleme yapılarak gene doktorlara yükleniliyor yazık ama çok yazık. temizlik şefi doktoru tabancayla yaralamış şeklinde bir olay olsaydı bu seferde yorumların çoğunluğu doktor haketmiştir kimse durduğu yerde bunu yapmaz kim bilir ne yaptı ne söyledide bunu yaptı şeklinde olurdu. sözün özü işin doğrusunu mahkeme karar verir. bu işlerde meslek suçlamalarına meslek aklamalarına girmek çok yanlıştır. olayın meslek olarak tartışılması yanlıştır.
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    helal sana tamamen katılıyorum milletin agzi torba degil ki buzesin
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Acı gerçek doktorların en az %30 kadarı mesleğini sevmiyor çocukluktan aile tarafından meslek etiketlemesi ile bu mesleğe adım atıyorlar diğer bir acı gerçek ise içlerinde psikolojik destek alanların sayısı azımsanmayacak kadar var.Sonuçta böyle münferit olaylar olabiliyor.Ortak şikayetler ise siz sormadıkça hastalığınız hakkında bilgi vermiyorlar çok fazla tetkik istiyorlar sorumluluk almıyorlar hastayı radyasyona boğuyorlar kanser vakıaları çok arttı.
    Cevapla
  • tyfn 6 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet olayları artınca doktor tedbirli geziyormuş. Tabi olayı bilmeden kimseyi suclamamak gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı