Dehşet çiftliğinde kan donduran ifadeler

İstanbul Kayışdağı’ndaki kaz çiftliğinde yaşanan kız çocuklarına cinsel istismar vakasında anlatılanlar kan donduruyor

Dehşet çiftliğinde kan donduran ifadeler
Dehşet çiftliğinde kan donduran ifadeler
GİRİŞ 27.02.2018 08:23 GÜNCELLEME 27.02.2018 09:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

‘Dehşet Çiftliği’yle ilgili soruşturma derinleştirildi. Hem tutuklanan çiftlik sahibi, hem de kız çocuklarının emniyet ve adliyedeki ifadeleri ortaya çıktı. Kız çocukları, tehditle cinsel istismara maruz kaldıklarını anlattı, çiftlik sahibi Abuzer Sayan ise “Sokakta kalmamaları amacıyla yanımda kalmalarına izin verdim” deyip iddiaları reddetti.

‘KIZININ EVİNDE DE İSTİSMAR’

 

Mağdurlardan 17 yaşındaki bir kız emniyetteki ifadesinde, Sayan’ın çiftlikte yurttan kaçan çocukları zorla tuttuğu, istismar ettiği, çiftliğin her yerinde kameralar ve silah olduğunu anlattı. Kamera görüntüleriyle tehdit edildiğini anlatan mağdur “Çiftliğin bahçesinde ateş ettirdikten sonra verdiği mermileri alıp, ‘yanlış yaparsanız birini öldürüp olay yerinde bu mermileri bırakırım’ diye bizi tehdit etti” dedi.

17 yaşındaki bir başka kız çocuğu ise zorla tutulduğu çiftlikte Abuzer Sayan’ın kendisini başka biriyle cinsel ilişkiye zorladığını öne sürdü. Gazete Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre görüntüleri kameraya kaydedip sosyal medyada yayınlamakla tehdit edildiğini anlatan kız, Sayan’ın kızına ait evde de kaldığını, orada da istismara uğradığını ifade etti.

YARDIM ETMİŞ!

İki kız çocuğunun çiftliğe gidip ‘Kalacak yerimiz yok’ dediğini ve onlara yardım etmek istediğini öne süren zanlı Abuzer Sayan emniyet, savcılık ve mahkemedeki ifadelerinde suçlamaları reddetti. “Sokakta kalmamaları amacıyla yanımda konaklamalarına izin verdim” diyen Sayan şunları söyledi: “1 hafta kadar kaldılar. Onların temel ihtiyaçlarını karşılamak için bazen gittim. Sonra annelerine teslim ettim. 10-15 gün sonra 4 kişi yanıma geldiler. ‘Yurttan kaçtık, kalacak yerimiz yok’ deyip yurtta sıkıntı yaşadıklarını söylediler. 3-4 gün kaldılar. Çiftlikte de kamera sistemi yok. Tehdit ve şantaj yapmadım. Harçlık verip gönderdim.”

Bir kız çocuğunu, kızının Sancaktepe’de bulunan evine götürdüğünü kabul eden Sayan, şunları söyledi: “Burada 1 ay kaldı ama ben kalmadım. Kızıma sorduğumda çocuğun annesiyle konuştuğunu söyledi. Annesi beni aradı, gelip teslim aldı. Daha sonra annesi ve kızı çiftliğe geldi. Kalacak yerleri olmadığı için Ataşehir’de misafir ettim. 20 gün sonunda ayrıldılar. Kız geri döndü, annesinin kendisini satacağını söyledi. Sonra polis eve gelip kızı aldı. Beni kızım, anneleri veya bilmediğim kişiler şikâyet etmiş olabilir.”

YORUMLAR 11
  • Vay 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunuda salarlar. 22 sabıka. 15 sabıka bune ya. İçerde yermi yok gönderin afrine ayağına pranga askere tanklara hendek kazsınlar vatana hayırları dokunsun
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Burdan anlasilan su ki kizlarin annelerinin de haberi var....durum cidden cok dusundurucu...herbirini asmali direk idam
    Cevapla
  • Ksy 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipi baksana akıllara zarar ne tip sizler var at hırsızı gibi karakolun önünden geçse ömür boyu hapis alir
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu adama ödül verilmeli Bir çiftliğe kapatılıp adamın yaptıkları onada yapılmalı
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    " Dünya da ne iyiler var " ama şansa bak yardım yaptıkları hep kız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı