Şırnak'ta büyük şok! Polis'in dikkatini çekti...

DEAŞ-PKK/PYD terör örgütlerinin ittifakının en büyük ispatı Şırnak’ta ortaya çıktı. Büyükşehirlerde eylem yapma hazırlığındayken yakalanan Demot kod adlı teröristin Rakka’da ‘Yalnız Kurt’ taktiğiyle eğitildiği öğrenildi.

Şırnak'ta büyük şok! Polis'in dikkatini çekti...
Şırnak'ta büyük şok! Polis'in dikkatini çekti...
GİRİŞ 27.02.2018 09:50 GÜNCELLEME 27.02.2018 12:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Terör ittifakı Şırnak Silopi’de yakalanan bir teröristin ifadeleri ve bağlantıları ile deşifre oldu. Irak ve Suriye’de ağır darbe alan PKK sansasyonel eylem için Demot kod isimle A.K.’yi Türkiye’ye gönderdi.  Silopi’de Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınan A.K. eylem hazırlığındayken yakalandı. A.K’nin üzerinden Glock marka tabanca çıktı. Tabancanın kabza bölümünde bulunan şarjörden ayrı 1 mermi polisin dikkatini çekti.

AYRILMADAN ÖNCE EĞİTMİŞLER

 

 

Sorgula alınan Demot kod adlı A.K.’nin PKK’nın yalnız kurt eylemcisi olduğu ortaya çıktı. Terör örgütü tarafından eylem yapması için Türkiye’ye gönderilen A.K. eylem sonrası silahın kabzasında sakladığı 1 adet mermiyle de intihar edeceği ortaya çıktı. A.K.’nin üzerinde ne bir para nede bir irtibat numarası çıktı. Teröristin bağlantıları ve ifadeleri doğrultusunda terör örgütü PKK/PYD’ye Rakka’dan elini kolunu sallayarak salıverdiği DEAŞ’lıların ‘Yalnız Kurt’ eğitimi verdiği ortaya çıktı. İstihbarat birimleri her yerde sıkışan terör örgütü PKK’nın yeni eylem planlarından birini de bu eylem ölduğu yönünde tüm güvenlik noktalarını uyardı.

METROPOLLERİ KANA BULAYACAKTI

Rakka’da terör örgütü DEAŞ ile anlaşan terör örgütü PKK/PYD, DEAŞ’ın yalnız kurt eylem taktiğiyle eylem hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı. DEAŞ terör örgütünün Reina ve Avrupa ülkelerinde kullandığı ‘Yalnız Kurt’ eylem tarzını Rakka’dan ayrılmadan önce PKK’lı teröristlere de öğretmiş.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • Kütahya'li 6 yıl önce Şikayet Et
    Sorgulamasi yapildiktan sonra vurun gitsin. Bunlar ancak böyle temizlenir
    Cevapla
  • şubatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ABD katilini hangi mahkemeye şikayet etmeli böyle bir mahkeme varmı ADLI İLAHİDEN BAŞKA
    Cevapla
  • senol 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan yalnız kurt olmaz olsa olsa yalnız çakal olur...
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Pyd nin DAEŞ ile bağlantısı aslında ABD nin de DAEŞ ile bağlantısının ispatıdır. PYD Abd den habersiz DAEŞ ile yakınlaşamaz. Yani Kuklacı ABD kuklalar ise PYD ve DAEŞ tir. Haliyle ortadoğuda oynanan oyunun akan kanın ölen mazlumların esas sorumlusuda ABD dir.
    Cevapla
  • Nurlan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları hapse atıb boşuna beslemek yalnış bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü