Balkonda yakalandı, ev sahibine böyle yalvardı

Konya’da ikinci katın balkonuna hırsızlık için çıktığı iddia edilen şüpheli, eve girmek istediği sırada ev sahipleri tarafından fark edildi.

Balkonda yakalandı, ev sahibine böyle yalvardı
Balkonda yakalandı, ev sahibine böyle yalvardı
GİRİŞ 27.02.2018 12:46 GÜNCELLEME 27.02.2018 12:48
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Terakki Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde bir apartmanın ikinci katının balkonuna tırmanarak kapıyı açmaya çalışan H.T.'nin çıkarttığı sesler üzerine uyanan bir komşusu, ev sahiplerini telefonla arayarak uyandırdı. Balkonu pencereden kontrol eden karı koca şüphelinin kapıyı açtığını görünce balkon kapısını iterek kapattı. Yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar apartmanın çevresine geldi. Bu sırada H.T. ikinci katın balkonundan atlayarak kaçmak istediği sırada vatandaşlar tarafından yakalanarak darp edildi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında sinir krizi geçiren şüpheli H.T., “Ben vatan haini değilim, ben komiserimin arkasındayım, ben hiçbir komiserimin arkasından suç işlemedim. Sen var ya benim ilkokul arkadaşımsın. Bak ben sarhoşluğuma söylemiyorum bana bir tokat vur” demesi dikkat çekti. 

 

 

Öte yandan, ev sahibi Nuri E., “Biz yatıyorduk, komşum görmüş. Telefon ile eşimi arıyor, 'Balkonda birisi var bakar mısın' demiş. Eşim de balkonun camından bakıyor, bu sefer de bana seslendi 'hırsız var' diyerek. Ben balkon kapısını açtım eşim bıçak var deyince tekrar kapıyı kapattık. 'Aç kapıyı kimseye bir şey yapmayacağım, çekip gideceğim' diyor. Atlamayı göze alamadı, 'bağırma, sus' dedi. Sonra küfür etmeye başladı. Dışarısı kalabalık olmaya başlayınca aşağıya kendini attı. Komşularımla birlikte ilerde yakaladık ve polisi çağırdık” diyerek olayı anlattı.

Gözaltına alınan şüpheli, tedavisi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli, buradaki tedavisinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 22
  • madenci 6 yıl önce Şikayet Et
    hırsız hangi elle bu fiili gerçekleştiyse onun eli kesiliyordu. bir daha da çalabilir mi o kişi ? Yaradanın kanunlarını bırakıp yaratılanın kanunlarıyla yaşanırsa bu hal daha iyi günlerimiz desek yanılmayız
    Cevapla
  • Kahtalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun böyle adaletsizliğe. Hırsızlığı caydıracak gerçek cezalar lazım
    Cevapla
  • dogruama 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım bu sefer piyango hangi hırsız salıveren hakim savcıya patlayacak. Adeta birbirleriyle yarışıyorlar hırsızları suçluları salmak için. İnşallah birgün aynı şeyler sizinde başınıza gelir işini yapmayan yetkililer
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeye düşerse Hakimler Hırsızı salar ,Ev sahibini suçlu bulurlar :))).
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    ev sahibini hapse atın.
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    artık böyle düşünmeye başladık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi