İstanbul Valisi Şahin'den kar tatili açıklaması!

Vasip Şahin, İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilebileceği beklentisine girilmemesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Valisi Şahin'den kar tatili açıklaması!
İstanbul Valisi Şahin'den kar tatili açıklaması!
GİRİŞ 28.02.2018 12:14 GÜNCELLEME 28.02.2018 13:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kendilerine gelen meteorolojik tahmin bilgilerine göre, kar yağışının ulaşımı ve eğitimi aksatacak bir noktada ve ağırlıkta olmayacağını belirtti, bu nedenle kar tatili konusunun gündemde olmadığını söyledi.

"GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"

 

 

YAĞIŞLAR ÇOK ETKİLİ DEĞİL

İstanbul'daki yağışların çok etkili olmayacağını anlatan Şahin, "Biz daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda öncelikle meteorolojik tahminleri alarak ona göre hareket tarzımızı belirliyoruz. Bize bugün itibarıyla gelen meteorolojik tahmin bilgileri, kar yağışının öyle ulaşımı ve eğitimi aksatacak bir noktada ve ağırlıkta olmayacağı şeklinde. Onun için şu anda tatil gibi bir konu gündemimizde değil." diye konuştu.

ÇOK SAYIDA MESAJ ALDI

Sosyal medyada yüz binlerce öğrenci tarafından takip edildiği ve okulların tatil durumuyla ilgili çok sayıda mesaj aldığının hatırlatılması üzerine Vali Şahin, "Burada bizim amacımız öncelikle çocuklarımızın eğitiminin aksamaması. Özellikle de küçük çocuklarımızın eğitimlerinden geri kalmamaları. Tabiat şartları eğitimi ikinci plana atacak derecede zorlaşırsa ve çocuklarımızın can ve mal güvenlikleri noktasında tatil yapılmasını icap ettirecek olursa biz o kararı da (tatil) almaktan çekinmiyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • MURATHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar tatili seviyoruz kar yok bişey yok hemen gündeme tatil tatil
    Cevapla
  • Amedli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne var yani kar yaginca tatil olsa çocuklar biraz kar ile oynasa eglense ne olacak yani egitim sonmu bulacak
    Cevapla
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Desene sigara cılar daha çoook kazanacak düz kartona bas gitsin
    Cevapla
  • vatandaş 2 6 yıl önce Şikayet Et
    hele 2 kar tanesi düştü.tatil beklentisine girmişler.biraz karda yürüyü ,kayın ,düşün ne olacak.kar berekettir YAĞSIN......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi