Hattını sorguladı neye uğradığını şaşırdı

E -devletteki mobil hat sorgulama hizmetinden adına açılmış hat olduğunu gören T.O, çeşitli illerden 2 adet iphone X alındığını ve bunun parasını ödemesi gerektiğini öğrendiğinde neye uğradığını şaşırdı.

Hattını sorguladı neye uğradığını şaşırdı
Hattını sorguladı neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 28.02.2018 12:26 GÜNCELLEME 28.02.2018 12:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay İstanbul Zeytinburnu'nda meydana geldi. T.O (30) devlet üzerinden mobil hat sorgulaması yaptı ve kendi numarası haricinde adına açılmış iki hat daha olduğunu öğrendi. Hemen GSM operatörünün bir mağazasına giden T.O.'ya, Diyarbakır ve İzmir'den iki adet iphone X alındığını ve bu cihazların parasını ödemesi gerektiği bilgisi verildi. Böyle bir alışveriş yapmadıgını belirten T.O. parayı ödemeyi reddetti ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

 

T.O kendisinin bunu tesadüf sonucu öğrendiğini belirterek "Kimse benim gibi mağdur olmasın, stresten 2 gündür uyuyamıyorum. Bu telefonların parasını ödemek zorunda değilim. Hemen savcılığa ve BİMER'e başvurularımı yaptım. Bundan sonra her ay bu sorgulamayı yapacağım. Herkes baksın bu tuzağa düşmeyin" dedi.

YORUMLAR 4
  • ahmeteminn 6 yıl önce Şikayet Et
    operatörle sınır hak verirsen boyle olur hukumet uyuma uyutma
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim de başıma geldi. İki tane adıma hat açılmış. Faturaları da bir hayli yüksek. İki ay uğraştım durdum. Haciz bile geldi. Nihayetinde haklı olduğum anlaşıldı da kurtuldum.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet buna acil çözüm getirmeli
    Cevapla
  • yoldaş 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu bence suçun cezasını mağdur olan vatandaş vermeli başka türlü bu işler düzelmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!